Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárhatja egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja egy férfi egy nőtől,hogy mindent a nő csináljon hang nélkül,ha nincs munkahelye,és el van tartva?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom munkahelyen jelenleg. Nem olyan rég vagyunk együtt, de a pasim nem csinál semmit a ház körüli teendőkből nem veszi ki a részét. Leül, nézi a TV-t amíg én mosogatok, vagy kint bíbelődöm. Nagy a kert, sok a kiírtani való dolog, mert nem rég került megvételre és nem a legszebb,legtisztább ház. Úgy érzem mindent elvár, azért mert "eltart", és így nem is csinál semmit.Jogosan csinálja ezt?Vagy nem használhatná ki a helyzetet?
2023. máj. 1. 01:15
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Meglátom a munkát, ne aggódj.De köszi a tippet.Legyen szép napod.
2023. máj. 19. 17:19
 42/49 anonim ***** válasza:
73%

Itt nem a női-férfi dolgokon van a hangsúly, hanem az időbeosztáson. Egy dolgozó embernek kevés szabad ideje van. Egy olyannak aki otthon vakarja magát, sok. Nyilván az csinálja a ház körüli teendőket, aki otthon vakarja magát.

Meg igazából mindegy te mit gondolsz, függő helyzetben vagy. Mivel magadat eltartani nem vagy képes, kénytelen vagy mindenbe beletörődni úgy ahogy ő mondja. Nem számít a szavad ebben a kapcsolatban.

Ezért nem szabad ilyen helyzetekbe bele menni. Mindig alárendelt leszel.

2023. máj. 19. 17:21
 43/49 anonim ***** válasza:
40%

42

Igen?bapi 8-9 órát dolgozol otthon? Meg lennék lepődve

2023. máj. 19. 17:56
 44/49 A kérdező kommentje:
Gondolom,panelos tette fel a kérdést. Ha kint dolgoznál falun,lennének állataid, és lenne egy kis kapás földed a kert meg a házimunka mellett, akkor gondolom nem tennéd fel a hülyének tűnő kérdést sem.
2023. máj. 19. 18:03
 45/49 anonim ***** válasza:
67%
Nekem 8...akkor tartasd el magasd.
2023. máj. 19. 18:05
 46/49 A kérdező kommentje:
No fene, ráhibáztam? Panelos akar falusit kioktatni? Érdekes..
2023. máj. 19. 22:36
 47/49 anonim ***** válasza:
77%
Inkább úgy fogalmaznék, hogy dolgozó ember egy ingyenélőt...
2023. máj. 20. 06:33
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, eddig szó sem volt állatokról meg földekről, csak egy gazos kertről. Most vagy neked nem tetsző válaszok születtek amiért utólag variálsz a sztorin, vagy nem tudsz normálisan megfogalmazni egy kérdést. Nyilván ha van egy gazdaságotok, az más. Ha van mondjuk 2 tyúkotok meg 3 fűszernövényetek az megint nem nagy meló. Innen senki nem lát bele az életetekbe. Akárhogy is, az uraddal kell beszélned. Itt hiába pattogsz, nem minket kell meggyőzni hanem az eltartódat.
2023. máj. 20. 10:38
 49/49 A kérdező kommentje:
Igen,az tény és való,hogy én nem fogalmaztam jól. De a rágalmakat,és sértéseket azért kikérem magamnak,még így a gyakorin keresztül is.
2023. máj. 20. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!