Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárhatja egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja egy férfi egy nőtől,hogy mindent a nő csináljon hang nélkül,ha nincs munkahelye,és el van tartva?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom munkahelyen jelenleg. Nem olyan rég vagyunk együtt, de a pasim nem csinál semmit a ház körüli teendőkből nem veszi ki a részét. Leül, nézi a TV-t amíg én mosogatok, vagy kint bíbelődöm. Nagy a kert, sok a kiírtani való dolog, mert nem rég került megvételre és nem a legszebb,legtisztább ház. Úgy érzem mindent elvár, azért mert "eltart", és így nem is csinál semmit.Jogosan csinálja ezt?Vagy nem használhatná ki a helyzetet?
2023. máj. 1. 01:15
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
79%

Nem jogos, de ahelyett, hogy a 20. kerdest irod ki errol ket nap alatt, esetleg kezdj a helyzettel valamit.

(Igen, tudjuk, hogy te vagy megint, ketlem, hogy pont most talalta volna be a gyakorit egy rakas munkanelkuli no, akik frissen koltoztek egy elhanyagolt kertes hazba a lusta csavojukhoz. Uncsi.)

2023. máj. 1. 01:22
 2/49 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk ha ő egész nap dolgozik, és ő fizet mindent, akkor azért eléggé alap, hogy te végzed a házimunkát, és nem vele mosogattatsz el. Egy gyerek nélküli háztartásban max. 2 óra a napi házimunka, ha minden nap főzöl, meg mondjuk emellett 1-2 órát bíbelődsz a kertben, akkor is szabad a napod nagy része. 3 gyerekes barátainkhoz heti egyszer jön takarítónő, 5 óra alatt fényesre pucolja a 4 szobás, 2 fürdős házat. Tehát ha egy délelőttöt rászánsz a takarításra, akkor a többi napon összedobsz valami kaját, elmosod azt a 3 edényt, dolgozol 1 órát a kertben, aztán egész nap lógathatod a lábad.

Vagy elköltözöl, és akkor muszáj lesz dolgoznod.

2023. máj. 1. 01:43
 3/49 anonim ***** válasza:
24%
Én nem csinálnám meg utána. Csak magam után. Aztán nézném a reakcióját. És a reakciója függvényében döntenék a következő lépésről. Ki kell jelölnöd a határaidat, ha nem akarod életed nagy részét ingyen cselédként tölteni. Ha meg pampog, hogy ő tart el akkor mond meg neki, hogy megcsinálod az ő részét, amennyiben a fizetése felét minden hónapban átutalja a számládra. Ingyen ne dolgozzál! Még a 8 általánost végzett bejárónőt is megfizetik a munkájáért, gondolkozz már.
2023. máj. 1. 02:09
 4/49 A kérdező kommentje:
Én gondolkozom,csak mindig az van bennem,hogy majd odavágja nekem,hogy ő keresi a pénzt, örüljek, hogy itt lehetek.
2023. máj. 1. 02:12
 5/49 anonim ***** válasza:
35%
De ő meg örüljön, hogy te meg megcsinálod helyette, mint ahogy egy bejárónő megcsinálná. Mert ha te nem lennél akkor vagy saját magának kéne csinálnia nap mint nap, vagy meg kellene fizetnie hetente egy bejárónőt, nem kis pénzért. Nézz utána mennyit kérnének azért a rengeteg munkáért, amit te ingyen csinálsz. Beleértve az apró cseprő hülyeségeket is. Mert egy bejárónő nem 0-24 lakna és dolgozna ott. Neki ugyanúgy szüksége van rád, ahogy most neked rá. Max úgy tesz, mintha nem így lenne, mert próbál kihasználni. Állj már a sarkadra, ott van adukártya neked is a kezedben.
2023. máj. 1. 02:19
 6/49 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg, ha megbeszélnétek?
2023. máj. 1. 02:29
 7/49 anonim ***** válasza:
87%

Hát szerintem az nagyobb ütőkártya hogy ő dolgozik, a pénzt viszi haza, mint hogy valaki elvégzi-e az otthoni teendőket. Abból nem lesznek kifizetve a számlák ha le van mosogatva meg ki van gyomlálva, stb.

Természetesen neki is kell hogy legyen reszortja, de jelen helyzetben azt gondolom olyan 70-30 százalékban neked kell többmindennel foglalkozni otthon. Szerintem így fair.

Majd ha te is elmész dolgozni akkor változhatnak az arányok.

2023. máj. 1. 02:35
 8/49 anonim ***** válasza:
100%
3-as, és mi van, ha a pasi reakciója meg az, hogy oké, akkor fizesd a kajádat, meg a rezsit. A kérdező elmehet bejárónőnek másokhoz, és akkor nem kell ingyen takarítania, és el tudja magát tartani.
2023. máj. 1. 03:10
 9/49 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem, ha nincs gyerek és nem dolgozol, akkor jogosan várja el, hogy mindent te intézz. Oké, besegíthetne a nagyon férfias munkákban, amihez egy ember vagy egy nő kevés.

A gond itt inkább azzal van, hogy hogyan kezelitek, kommunikáljátok a problémát.

Miért nem dolgozol egyébként?

Ha gyerek van, az nagyon más, akkor ha gyerekkel vagy otthon, akkor a gyerek a te munkád és a házimunka közös.

Illetve ha tanulsz, akkor is más a helyzet (feltéve, hogy ő nem egy dolgozó diák).

Én legalábbis így látom. Ha zavar, beszélj vele. Szerintem jogos, én azt mondanám erre, hogy akkor menj dolgozni és csinálhatjuk felesbe az egészet. Persze ha van oka (pl tanulmányok vagy betegség) akkor más a helyzet, akkor rohadtul elszégyellném magam és egy ideig mindent megcsinálnék majd beállna a rend (50-50)

21N

2023. máj. 1. 03:24
 10/49 anonim ***** válasza:
27%
Ez a lényeg. Amit a kérdező most ingyen csinál az konkrétan egy egész állásos meló. Inkább fizesse ki a pasas, de annyit, amit egy bejárónőnek is fizetnie kellene. Ha nem akarja maga után megcsinálni. Ami nem kevés összeg egy bentlakásos bejárónőnél. Ne tegyen úgy a pasas, mintha neki bárki tartozna bármivel. Attól, hogy együtt élnek senki nem köteles ingyen végezni a kulimunkát. Majd a csaj a neki heti/havi szinten járó összegből fedezi a költségek rá eső részét. Így nincsenek viták, hogy ki mit csinál, meg ki kinek mivel tartozik. Állítsa be a számláján, hogy havonta x összeget átutaljon.
2023. máj. 1. 03:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!