Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez több a részéről, vagy csak nagyon jó munkatárs-barát vagyok(több a leírásban)?
Bizonyára vonzódik hozzád és te is hozzá valamilyen szinten. Ilyenkor a legtöbbször a nőn múlik a dolog. Ebből bármi lehet, amit leírtál. Lehet egy -két szex, de szeretői viszony is.
Én azt mondanám elég nagy tapasztalattal, hogy munkahelyi szeretői viszonyba nem ajánlatos belemenni, pláne, ha nem arról van szó, hogy durva érzések vannak már, amit igen nehéz kontrollálni.
A viszonyból könnyen dráma lehet és általában a nő húzza a rövidebbet.
Én most éppen nyakig benne vagyon egy ilyenben… sok sok belső fájdalmat megélve.
Én azt tanácsolnám, hogy igyekezz vele nem kettesben maradni és valamennyi távolságot tartani. A saját érdekedben. Különben le fog fektetni….
2-es válaszoló vagyok! Én azért sodródtam bele, mert nem volt érzelemmentes a dolog. Ilyenkor a szoros, rendszeres találkozások miatt is kialakul egy kötődés, ami megnehezíti az egészet. Itt már nem csak a szex a lényeg, hanem baráti, emberi kapcsolat is úgy, hogy közben az embernek családja van…. :( komolyan nem kívánom senkinek azt, amin ilyenkor keresztül megy az ember. Ha újra kezdhetném a mostani tapasztalatommal, nem mentem volna bele főleg azért, mert velem sem tisztességes…
Szóval kérdező, ha nincs érzelem, akkor szerencséd van, de távolság, ha jót akarsz. Egy intelligens, okos, jó szexualitással bíró férfi, ha bármi rés adódik a pajzsodon ( pl magánéleti gubanc, amit megosztasz vele), le tudja rólad beszélni a bugyit. Szóval óvatosan a haverkodással…!
4-es válaszoló! Nem könnyű helyzet, mert talán neked viszont érzelmeid vannak felé, ha jól értelek. No contact, ami segít… Egyébként nő vagyok.
"nagyon sokat lógunk együtt munka közben nagyon sokat beszélgetünk"
Nálunk pont egy ilyen miatt alakult ki nemrég verekedés. Nem féltékenység miatt, meg nem gyári munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!