Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik munkatársam, szerintetek én is tetszem neki vagy nem érdeklem? L/23
Figyelt kérdés
Nem értem a viselkedését, segítsetek kérlek! Bármikor, amikor bejön a konyhába vagy egy irodába, ahol többen vagyunk egyből az én tekintetemet keresi. Tovább tartja a szemkontaktust, mint, ami normális, minden alkalommal, amikor odaadok neki valamit úgy veszi el, hogy megérinti a kezem, múltkor végig pl.simította az ujjait az enyémeken. Amikor beszélgetünk folyamatosan igazgatja a haját. Viszont nem tűnik úgy, mint aki megszeretne ismerni, mert nem tesz fel személyes kérdéseket (jó én sem, mert félénk vagyok és nem tudom, mit mondjak neki, de én azért már próbálkoztam😃), amikor egyedül vagyunk a konyhában csendben megcsináljuk a kávénkat és visszamegyünk a külön irodánkba.2023. márc. 10. 15:36
1/5 anonim válasza:
Ő is felénk mint te, jó egósimogató vagy neki (akár barátnő/feleség mellett).
2/5 anonim válasza:
Ezek szerintem egyértelműen arra mutatnak, hogy tetszel neki (legalábbis én is erre következtetnék a helyedben), de van valami ami visszatartja. Vagy nem akar kapcsolatot, vagy van neki párja, vagy félénk, stb.
Vagy nagyon egyértelműen bátorítod, vagy elhívod valahova, vagy elengeded. Ha ezek után se lép, hogy dobod fel neki a labdákat, akkor engedd el. Voltam ilyen szituban és ha én lépek, de a másik (ráadásul a férfi -nem nem kell mindent a férfinek csinálni-) nem, akkor én nem élem bele magam többet a dologba.
3/5 anonim válasza:
ALAP, hogy NEM ismerkedünk a melóhelyen!!!
4/5 anonim válasza:
#3 Sokan pont a hozzád hasonlók miatt nem merik.
Ígyis úgyis meghalunk, csak van aki ismerkedik melóhelyen van aki nem...
Vagy mondhatjuk úgy hogy van akit érdekel más véleménye van akit nem!
5/5 anonim válasza:
Munkatársad, ezért nem mer, barátnője van, vagy félénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!