Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik ez egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik ez egyik munkatarsam, mit tegyek? En ezen a heten dolgozok ott utoljara, szoktunk beszelgetni, de nem ilyenkerol.

Figyelt kérdés
Honnan tudhatom meg h en is tetszek e neki? vagy mit csinaljak? :) segitseg :DD

2012. aug. 14. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
kérd el a számát.
2012. aug. 14. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha soha többet nem mész vissza, akkor utolsó nap beszélj a kollégával, és ha lány vagy, akkor add meg neki a számod egy papíron, hogyha szeretne nyugodtan felhívhat és kacsints rá, ha férfi vagy, akkor meg hívd el randira a lányt.
2012. aug. 14. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez attol fugg hany eves vagy es milyen munkarol van szo...ha lehetseges ezeket is mondd el, igy segithetek par trukkel
2012. aug. 14. 18:58
 4/10 A kérdező kommentje:
lany vagyok 25 eves, o 28, ez egy eleg elegans munkahely, de alegkor eleg csaladias, 8-an dolgozunk ott, es nem akarok begni egy ilyennel :)
2012. aug. 14. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Mivel amugyis csaladi hangulat van, ezert odaadod neki a szamot, mondvan, hogy nagyon jol erezted magad koztuk es remeled tartjatok majd a kapcsolatot, s esetleg lenne-e kedve egy bucsubuliba menni vele...meg aztan amugyis felnottek vagytok, sztem es igy nem para.
2012. aug. 14. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:

*veled

Sztem ennyi evesen mar nincs ertelme szegyenloskodni es feloskodni, mert kinottel a sejtetes korszakabol. Elhivod szorakozni, vagy mashova, olyan helyre, ami szted bejon neki, ha elmegy, akkor kedvel, ha meg nem, akkor nem.

2012. aug. 14. 19:07
 7/10 A kérdező kommentje:
a bucsobulit mar o is forszirozta, a baj az h a 8 emberbol 6 videki, csak mi ketten elunk a varosban. ERdekes ha nem tetszik ennyire egy pasi, barmit elker megcsinalok vele, de most nagyon nyuszi vagyok es tok le vagyok blokkolva :)
2012. aug. 14. 19:09
 8/10 A kérdező kommentje:
de milyen gaz ha nemet mond???? ugyanmar! :)) es nem hinnem h lesz olyan pillanat amikor masok nem hallanak amit bezselunk :D
2012. aug. 14. 19:10
 9/10 A kérdező kommentje:
meg nem neki kene elhivni engem?! :D
2012. aug. 14. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Benne lenne egy búcsúbuliban, ami gyakorlatilag csak kettőtöknek lenen jó.

Ez már majdnem elhívás, kicsit erőltesd meg magad, ne legyél már ekkora nyuszi.

2012. aug. 14. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!