Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudja, hogy tetszik nekem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja, hogy tetszik nekem. Szórakozik velem?

Figyelt kérdés

40 évesek elmúltunk. Tehát nem tini kérdés.

Van egy kollégám, aki évekkel ezelőtt megtudta, hogy nyitott lennék rá, ha kezdeményezne. Akkor évekig kb került engem. De újabban jön, viccelődik, belelép az aurámba, olyan erősen tartja a szemkontaktust, hogy nem tudok a szemébe nézni, míg kommunikálunk. Nem tudom eldönteni, hogy most szórakozik velem, vagy érdeklődik irántam???

Nő vagyok, ő pedig férfi.

2023. ápr. 7. 12:15
A kérdező szavazást indított:
Az önbizalmát tuningolja veled, azért flörtöl
Nem flörtöl, csak te képzeled bele
Barátkozni akar csak, semmi többet
Egyéb
10 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok leállni, nem tudok leállni, be kell az oviba járni.
2023. ápr. 7. 12:19
 2/19 anonim ***** válasza:
75%

Tudja, hogy oda vagy érte régóta és került téged, most meg elovett a fiokbol mint egotunning, vagy szexpartner.

Te meg jó hülye vagy, hogy belemész, mert a kollégád és mert azelőtt menekült.

2023. ápr. 7. 12:19
 3/19 A kérdező kommentje:

Semmibe nem mentem bele, szimplán csak együtt dolgozunk. Munka miatt jön oda egyébként, tehát nem csak úgy. De mondjuk a 15 perces munka után marad pár percet dumálni, meg közben szerintem flörtöl, de basszus eldönteni se bírom, kicsit kényelmetlen.

2023. ápr. 7. 12:27
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem kéne hagyni, de te hagyod, mert odavagy érte, nincs tartásod. Majd ráfizetsz.
2023. ápr. 7. 12:28
 5/19 A kérdező kommentje:

Mit hagyok? Meg se érint, vagy ilyesmi. Ez csak kommunikáció.

2023. ápr. 7. 12:32
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Hagyod már most, nem szólsz rá, hogy számodra kényelmetlen a viselkedése! Te neked tényleg 40 éves létedre el kell magyarázni mindent?
2023. ápr. 7. 12:34
 7/19 A kérdező kommentje:

A főnököm amúgy. Lehet, hogy csak kedves és barátságos. Mondjam neki, hogy ne legyen ilyen kedves, vagy mit gondolsz? Nagyon fura pasi egyébként, mármint egy idősebb, nem előnyös külsejű férfi, nekem elég fura ízlésem van. Plusz nem is ragadozó típus, inkább magának való.

2023. ápr. 7. 12:38
 8/19 anonim ***** válasza:

Magadat röhögteted ki azzal is h éveket vársz rá és azzal is, hogy évek utan is megkaphatna.

Mindig azt hiszem lejjebb nincs már a gyk-n, de mindig kiderul hogy van

2023. ápr. 7. 12:49
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha flörtöl, akkor egyértelműen mondd meg neki, hogy nálad ez nem fér bele! Tudsz különbséget tenni kedvesség és flört között?
2023. ápr. 7. 12:50
 10/19 anonim ***** válasza:
A pasik csak akkor egyértelmuek ha akarnak is vkit. Szal egotuningol csak egy hülyén. Meg az ilyen kéznél levők nem is vonzók
2023. ápr. 7. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!