Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki vagy szórakozik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy szórakozik? Van egy külföldi srác melóban aki nagyon tetszik. Tudja, hogy tetszik nekem, de olyan furán viselkedik. Néha odakacsint, mosolyog fülig érö szájjal, van, hogy râm se nez mintha teljesen érdektelen lenne

Figyelt kérdés
Bâtorkodtam pár hete ès bejelöltem ,aminek szerintem örült mert rám is integetett.Utána pár nap múlva mikor mentem arra oda is integetett mosolyogva,persze én is neki.parszor beszeltunk facen,de sajnos o angolul tud csak az anyanyelvén kivül,ami orosz,így fordítóba irogattam be a dolgokat jobb hijân,de pár hete nem beszêlunk,en meg nem akarok allandoan rairni,többször megtettem már.mire azt gondolom,hogy hagyom az egeszet mindig csinal valamit.az. Integetes napi szinten megvan,de utana van hogy ram se nez,van mikor mosolyogva odakacsint.nekialltam tanulni oroszt,de nem mondta neki direct,nem akarok pincsikutyanak tünni

2018. júl. 16. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem tudsz angolul, mit akarsz tőle amúgy? Írj neki ennyit: 👉🏻👌🏻
2018. júl. 16. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Ràadasul haverjanak is biztos mesélt rólam,mert mikor mentem haza melòbòl,kifelé menet ketszer ram Nezett es valamit beszéltek.lattam,hogy a srac nez a szeme sarkabòl.
2018. júl. 16. 09:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Könnyü azt mondani,de ha az embert oda hùzza a szíve?en bocsi de nem csak szexelni akarok..,,,
2018. júl. 16. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Több oka lehet, hogy nem lép, vagy homoszex, vagy gyáva, vagy van barátnője, vagy egészségügyi bajai vannak.

Én ezért nem mernék sosem ismeretlenül egy lányt megszólítani, mert fix, hogy beégés lenne az egész.

De ha a lány kezdeményez....azért illő lenne valamit reagálni.

2018. júl. 16. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ennek igy eleve semmi ertelme... majd eloben is irogatod a forditoba, amit mondani akarsz, kozben meg mosolyogtok kinosan? :'D
2018. júl. 16. 09:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Barátnöje sincs,de gyerek semmi.tudom,mert mikor beszeltunk erdeklodott Hany eves vagyok van-e gyerekem stb,es ugye en is visszakerdeztem.
2018. júl. 16. 09:56
 7/9 A kérdező kommentje:
szerintem meg nincs lehetetlen,ezzel csak a gyenge emberek dobàlóznak....Biztos baromi nehéz szitu de mikor ott van a közös szimpátia,akkor magyarazd meg Magadnak,hogy hagyd a francba...hat nem konnyu
2018. júl. 16. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Tanulj mg angolul
2018. júl. 16. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Húz a szíved? Nem is ismered kb.. :D
2018. júl. 16. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!