Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy külföldi srác de kissé félek?
Egy facebook csoportba tett kiírásomra kaptam tőle privát választ ès elkezdtünk ilyen "szia mizu" módon beszèlgetni
Először szègyenlősnek tűnt de egyre többmindent tudok meg róla ès azt hiszem kezd tetszeni mert az előző kapcsolatom miatt most tudok először jókat beszèlgetni egy fiúval ès a kollègáim is már èszrevettèk hogy valamit megmozdított bennem nem mondom hogy szerelem de tök jó vele dumálni.
Nem tudom mit tegyek, sodródjak az árral, hogy majdcsak lesz valahogy vagy eleve feletsem el hogy egy külföldivel akar barátok is lehetnènk.
Volt aki azt mondta szóba se álljak vele mert túl nagy a táv ahhoz hogy akár beszèlgetèsre èrdemes lenne. Valaki azt hogy várjak ès talán x èv múlva ott kötök ki de ne húzódjak vissza
Tanácsok?
23L
Én is voltam már hasonló helyzetben, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, csak sajnos nálam az ész győzött, ezért elutasítottam a komolyabb közeledését a pasinak.
Már nagyon bánom :-(.
Szerintem folytassátok a dolgot, az idő majd elődönti, ha mégsem úgy alakul a dolog ahogy tervezed, legalább megpróbáltátok. :-)
N
Nem is a csalódás ami visszahúz hanem hogy egyáltalán működne e akár egy barátság vagy akár több.
1-2 barátom szerint csak a mesèben lètezik olyan kapcsolat ami 10kmen kivüli tavolsagon működik
En nem sokkal voltam idosebb mikor elkezdtem beszelgetni egy lannyal aki tobb ezer km-re lakott.
Szinte napi szinten beszelgettunk es kovetkezo evben talalkoztunk, egymasba szerettunk es nem erdekelt a tavolsag minket.
Ma mar hazasok vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!