Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja, hogy tetszik nekem. Szórakozik velem?
40 évesek elmúltunk. Tehát nem tini kérdés.
Van egy kollégám, aki évekkel ezelőtt megtudta, hogy nyitott lennék rá, ha kezdeményezne. Akkor évekig kb került engem. De újabban jön, viccelődik, belelép az aurámba, olyan erősen tartja a szemkontaktust, hogy nem tudok a szemébe nézni, míg kommunikálunk. Nem tudom eldönteni, hogy most szórakozik velem, vagy érdeklődik irántam???
Nő vagyok, ő pedig férfi.
Nem tudok különbséget tenni sajnos, alacsony az EQ-m.
Sehol nem találkoztam még ennyi bunkó beszólással, mint itt gyk-n. Feltettem egy kérdést, mert ez az oldal erről szól. Ha nem akarsz, nem kell válaszolni, de ledebilezni, meg hasonló dolgokkal pusztítani mások önbizalmát miért kell? Más kérdéseknél is ez megy. Aki szerint debil vagyok és nyomorult és életképtelen, az egyszerűen nem válaszol, ennyi. Én se írom oda a kérdésekhez, hogy kiről mit gondolok, mert az nem segítség.
Nem, nem ér hozzám. Végig a szemembe néz, sokat viccelődik, indokolatlanul közel lép hozzám, úgy hogy hátrább kell lépnem. Nem stíröl, de nem az a típus, nem egy skalpvadász.
Jólesik neki a tudat, látja, tudja, hogy tetszik neked és lehet egyszer-többször meghúzna. Csak azt nem értem, hogy mire jó ez az egész, hogy amikor megtudta miért menekült.
Idióta egy f@sz, meg te is már bocs, mert semmi eszed nincs. 🤷♀️
Sértegetés nélkül neked se ment a válasz. Azért köszi.
Egyébként rendszeresen válaszolok eü kérdésekben (az a szakmám) de még sose dorongoltam le senkit a válaszomban. Azt gondolom, ez intelligencia kérdése, mégis engem idiótáznak le rendszeresen. Érdekes közösség.
Felfogtam a válaszokat. Reagáltam is azokra. Nem is vitatkoztam. Semmi olyat nem írtam, hogy nincs igazad, biztos akar engem, vagy bármi hasonló. Miért lennék bunkó?
De hát az vagy, 40 évesen még nem esett le, hogy mi a különbség flört és kedvesség között! Nem bánod, hogy hülyére vesz, ha megakarna most rakni, mert egy kukkot nem szólsz neki, hogy nem tetszik, hogy a személyes teredbe mászik bele.
Lehet, hogy most nincs neki más, akit kúrogathatna, ezért jó lennél neki most te! Nincs ló a szamár is jó a szcenárió és tök mindegy, hogy sikerül-e téged a raktárban meghúzni, mert már rég hülyére vesz! De neked még ez sem jött át, idióta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!