Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárhatja egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja egy férfi egy nőtől,hogy mindent a nő csináljon hang nélkül,ha nincs munkahelye,és el van tartva?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom munkahelyen jelenleg. Nem olyan rég vagyunk együtt, de a pasim nem csinál semmit a ház körüli teendőkből nem veszi ki a részét. Leül, nézi a TV-t amíg én mosogatok, vagy kint bíbelődöm. Nagy a kert, sok a kiírtani való dolog, mert nem rég került megvételre és nem a legszebb,legtisztább ház. Úgy érzem mindent elvár, azért mert "eltart", és így nem is csinál semmit.Jogosan csinálja ezt?Vagy nem használhatná ki a helyzetet?
2023. máj. 1. 01:15
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
69%
Mi egész állásos meló egy gyerek nélküli háztartásban, és egy kis kerti munkában? Más ezt munka, gyerek mellett megcsinálja esténként. Gondolom nem több hektáron írt bozótot. De ha ez olyan kemény munka, akkor menjen el dolgozni, és fizessenek ketten bejárónőt.
2023. máj. 1. 04:05
 12/49 anonim ***** válasza:
86%

Nem megy dolgozni, mar valamelyik elozo kerdeseben leirta, hogy o nem megy el csicskanak sehova, ahol minden nap megalazzak.

Egyebkent lehetne normalisan kezelni ezt a helyzetet, ha kozos kasszan lennenek es jol keresne a csavo, akkor megerne legalabb rendben tartani a hazat cserebe, de nem ez a helyzet, ha ugyanaz a kerdezo, akkor a csavo sem keres eleget, azert nez ki szarul a haz, mert nincs penzuk felujitani.

2023. máj. 1. 04:17
 13/49 anonim ***** válasza:
2023. máj. 1. 04:50
 14/49 anonim ***** válasza:
24%

Nem várhatja el, de mivel talált egy ilyen szerencsétlen csajt, mint Te, minden gondolkodás nélkül megteszi. Nekem sem dolgozik a párom, de egyenrangúság van itthon. Övé a "női", enyém a "férfi" munka. Így fer. Ha segítünk a másiknak, az csak bónusz.

Szállj ki, még nem késő!!!

2023. máj. 1. 05:25
 15/49 anonim ***** válasza:
2023. máj. 1. 05:25
 16/49 anonim ***** válasza:
94%
Egy párkapcsolat úgy működik, hogy a benne lévő két személynek vannak elvárásai, amelyek, ha egyeznek, együtt maradnak. Ha nem egyezik, megbeszélik, ami ha nem sikerül, akkor szakítanak. Éppen ezért fontos, hogyha valami rosszul esik neked, állj ki magadért és már az elején ne maradj benne egy olyan párkapcsolatban, ahol kus a neved.
2023. máj. 1. 06:01
 17/49 anonim ***** válasza:
84%

De ha még ezeket sem csinálod meg akkor hereverézel egész nap vagy mi???

Nyálkás ki a kicsi feneked a semmiért vagy hogy gondolod?

2023. máj. 1. 06:17
 18/49 anonim ***** válasza:
88%

El.

Számolgasd az arányokat, és nézd meg, fele-fele részben is mi jön ki a végére.

2023. máj. 1. 06:29
 19/49 anonim ***** válasza:
24%

A htb nincs eltartva.

Ez is egy fajta munkamegosztás.

Más kérdés az anyagi kiszolgáltatottság, mivel nincs saját jövedelem, nincs TB és nyugdíj befizetés.

Én például multimilliomosként sem tudnék munka nélkül élni.

2023. máj. 1. 06:35
 20/49 anonim ***** válasza:
78%
Nőként írom, hogy IGEN. jogosan várja el! B*szki, nem dolgozol! Eltart! A minimum, hogy mindent megcsinálsz! Egyébként, miért nem dolgozol? Amikor én nem dolgoztam, (2honapra mumkanelkuli lettem, éd igaz, mi házasok vagyunk) minden nap volt itrhon friss kaja, sütiket csináltam, lenyírtam a füvet mindig, tiazritottam a medencét, ültettem a kertet, MINDETN is megcsináltam stb! Kb konyorgott, hogy ne menjek vissza, hisz az ő fizetése is bőven elég lenne, (az én fizum, max fagyipénz) de azért én szeretek dolgozni! Nincs azzal baj, hogy te nem akarsz, de nem ugy, hogy mereszted a p*csádat egesz nap.
2023. máj. 1. 06:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!