Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatja egy férfi egy nőtől,hogy mindent a nő csináljon hang nélkül,ha nincs munkahelye,és el van tartva?
20!
Teljesen egyet értek!
Én a második gyerek után nem mentem vissza, mert úgyis annyit betegek hogy kirúgtak volna. Na meg az én kis irodai fizum kb tényleg fagyipénz volt a vállalkozásunk bevételéhez képest. Így maradtak otthon, annyi a különbség hogy az itthoni teendők mellett napi 1-2 óra papírmunkát végzek de az is kb 5-ből 3 nap.
Nekünk bejött ez a felosztása a dolgoknak
Menj el dolgozni, aztán majd kiderül 🤷♀️
Egyébként az ilyen mentalitás mellett szinte biztos vagyok benne, hogy akkor is csak lustulna, ha munkahelyen dolgoznál... esetleg akkor azzal jönne, hogy ő keres többet.
Soha az életben nem mennék bele ebbe. Gyűlölök takarítani. Még pénzért sem csinálnám, nemhogy ingyen.
Ha az eltartás pedig nálatok annyi, hogy van mit enni és van hol aludni, akkor jól bevásároltál vele.
Gyűlölöm a kiszolgáltatottságot is. Biztos, hogy nem bírnám, hogy a másik döntsön, mire “ad” pénzt, én meg közben lehetek háztartási csicska ingyen.
Nem is értem az ilyeneket. A háztartási munka sokkal több és keményebb meló, mint sok más, amiért még fizetnek is.
Szerintem nem jogos tőle ez, főleg ha még költőpénzt se kapsz.
Ő ezzel jól jár, csak te vagy rabszolga.
A bunkózás, lekezelés, netán egzisztenciális zsarolás természetesen nincs rendjén egyetlen kapcsolatban sem. Ahogyan az sem, hogy pusztán anyagi alapon legyenek meghozva a különböző döntések.
Ugyanakkor bele lehetne helyezkedni picit a másik fél helyzetébe. Valahogy nem hiszem, hogy naponta több, mint 8-9 órán keresztül dolgozol otthon, a párod viszont pontosan ezt teszi a munkahelyén. Talán próbáld ki, hogy amíg ő munkában van, addig te is VÉGIG dolgozol otthon, és szerintem mire hazamegy, simán lazulhattok együtt.
Miért ne lenne jogos, hogy te is dolgozol?
Neked nem az otthonod? Nem azért költöztetek össze, hogy együtt felépítsétek a közös életetek? Te mivel jarulsz hozzá?
Pont ezzel kéne: rendbeteszed a kertet, hogy szép legyen az otthonotok. Kitakarítasz, rendet raksz, amit tudsz esetleg felújítasz. Megbeszélitek, hogy mik a tervek, és mondjuk hétvégén együtt megcsináltok valamit a házon. Van, ami inkább kétemberes.
De ez így még valamilyen szempontból korrekt is, hiszen így pénzt nem teszel a másik ingatlanába, csak munkát.
A másik lehetőség, hogy elmész dolgozni, és felesben csináltok mindent.
De ha te csak egy kis dekorálást, lakberendezést, meg egy kis piperetakarítást akarsz a közös jövőbe beletenni, miközben nem is dolgozol, akkor a mostani pasid helyett keress valami pénzesebbet, akinek már kész a családi háza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!