Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak szerintem nincs ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nincs ez így rendben összeköltözés előtt?27/F

Figyelt kérdés

Barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt, viszont nem költöztünk még össze.

Egy éve rákérdeztem akkor még elmondása alapján nem állt készen majd mostanában sokat rágta a fülem és amúgy is tervben volt így hát kezdeményeztem.

Most pedig időt kér és átmenetet (kezdésképp legyünk együtt többször mmint legyen nálam többször az én lakásomban), mert ő még nem lakott külön soha sem.

Az indok az, hogy nehéz “elhagynia” a szülői házat, meg a szüleit, mert otthon is minden jó neki.

Csak szerintem nem okés ez így 25 éves létére és 3 év után?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Segítő válaszokat előre is köszönöm!:)

2023. ápr. 19. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Számára ez a kapcsolat meg nem tart ott, ahol számodra, és ennyi idő után már valószínű nem is fog. Én 25 évesen költöztem össze a párommal, 1 év kapcsolat után. Még abban az évben össze is házasodtunk. Alig vàrtuk hogy együtt éljünk. Nem is értem a barátnődet. Lehet keresned kellene egy olyan nőt aki képes érzelmileg leválni anyu cicijéről. Mert ezek szerint ő nem.
2023. ápr. 20. 00:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jah, hogy az utóbbi időben már át se megy? Hát akkor ennek nagyon annyi, csak még ahhoz is kényelmes, hogy szakítson veled.

Szerintem ne keresd, és gondolatban engedd el ezt a kapcsolatot, aztán majd látod, hogy reagál. Én a helyedben hagynám a fenébe.

2023. ápr. 20. 10:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk jó lenne, ha az egész sztori le lenne írva ilyenkor és nem csak a kommentekből derülne ki.

Szerintem azzal sincs baj, ha nem egyből költözik át. A férjem sem egyből költözött hozzám, úgy kell alakítani ezeket a kapcsolatokat, ahogy nektek jó. Ha neki úgy jobb, hogy csak heti 3-4 napot van ott, akkor legyen úgy, nyilván valamekkora részt vállaljon be a takarítás, főzés, bevásárlás és esetleg a rezsi körökből. (Ha tanul, akkor utóbbit me erőltesd).

De amúgy le kéne ülnötök, és átbeszélni, hogy miért nem jár át hozzád, vagy most mi van.

2023. ápr. 20. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem írtad mennyire házias? Tud e, szeret e főzni? Szokott e mosni,takarítani? Lehet otthon mindent az anyukája csinál és neki ez így kényelmes. Ezt beszéld meg vele.

De szerintem más gond lehet ott a háttérben ha eddig ott aludt nálad de mostanában meg nem akar.

2023. ápr. 20. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 28 éves fiúként inkább csábítani akartam idősebb exemet hozzánk, részben mind a kettőnktől volt ilyen szitu. Egyikünk sem volt önálló és nálunk jobb lehetőség lett volna. Aztán ő volt az, aki idősebb ellenére nem volt hajlandó idejönni Pestre és legalább elkezdeni változtatni az életén. Az még nem nagy baj, hogy 25 évesen nem érett meg rá és nem akar leválni. Ez mindenkinél más. De 3 év alatt a kapcsolatban már tényleg el kellett volna oda jutnia, hogy valamerre haladni együtt.

34/F

2023. okt. 5. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!