Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő (de lehet akár férfi is) nem akar házasodni a párjával, akkor az azért van, mert hűtlen és nem akar elkötekeződni?
4
Az ilyen férfiak szokták azt eljátszani, hogy a következő kapcsolatban 1 év után házasodnak.
Anyam 4x valt.
Megfogadtam h nem hazasodok mer nem kivanom masnak az a 4 valast....
Aki nem akar az adott párjával összeházasodni, az szimplán csak nem akar elköteleződni mellette, nem akar felelősséget vállalni a kapcsolatért, nem érzi hogy az adott személlyel akarná leélni az egész életét. Kell egy kiskapu, hogy ha úgy van, csak pakol és lelép, vagy ha az adott emberé az a hely ahol laknak, a másikat dobja ki.
Egy házasság komolyabb dolog, ha el akar válni ( szabad akar lenni), akkor szembe kell nézni a férjjel/feleséggel hivatalos úton is. Jobb esetben ezt azért jobban meggondolják az emberek kivel házasodnak össze, mint azt, hogy kivel cuccolnak össze.
Itt gyakorin is olvasni, hogy egyesek 1-3-6 hónap után is akár összeköltöznek. De minimális azok aránya akik ennyi idő után meg merik lépni pl a házasságot. Nem ok nélkül van ez így.
Ismerek olyan pasit aki 10 év és 2 gyerek együttélősdi után lépett le az új nővel, akit fél év múlva minden gond nélkül feleségül vett. A gyerekeihez hozzá se szagol. Az előző kapcsolatban folyton bizonygatta, hogy á a házasság csak papír , nem attól szereti a párját blablabla. Azért na, mégse szerethette annyira ha így elhagyta egyik napról a másikra.
És nem ez az egyetlen hasonló eset az ismerőseim közt sem, és a világban sem.
Lehet kifogásokat keresni meg kamudumákat puffogtatni, buta divatszövegeket mondogatni, de a tény az, hogy aki nem akar összeházasodni a párjával, AZ nem vele tervezi leélni az életét. Ennyi. Csak épp aktuálisan pár évre megteszi nekik a partner, amíg nem jön jobb.
Hát nem tudom, az én szüleim egyikőjük haláláig éltek együtt szeretetben házasság nélkül.
Ha illegális lenne a válás, akkor jelentene valamit a házasság.
"felelősséget vállalni a kapcsolatért"
Ez mit jelent pontosan?
19.
A felvállalás, felelősségvállalás: pl azt jelenti, hogy nem egy pasim csajom kapcsolatban van az ember akivel összecuccolt, hanem hivatalosan, törvényesen egymás hozzátartozói vagyunk, házastársak.
Pl pár éve a férjem egyik napról a másikra kórházba került, sürgősen műteni kellett, másnap mikor mentem be vinni neki cuccokat meg úgy egyáltalán látni, tőlem megkérdezték milyen kapcsolatban állok a beteggel, mert csak rokonokat, hozzátartozókat engedhetnek be hozzá oda ahol akkor volt. A feleségeként egyből beengedtek. Kifelé jövet egy lány sírt a folyosón, annyit hallottam, hogy a pasija van bent, de nem engedik be hozzá mert nem hozzátartozó, hivatalosan senkije a párjának. épp telefonon beszélt a férfi egyik rokonával és kérte hogy menjen be, mert neki semmit nem mondtak es nem engedik be.
Lehet hogy csak kifogott egy kukacoskodó dolgozót, de én már több hasonló sztorit hallottam, közvetlenül a családból is, de barátok, ismerősök közt is.
A férjemhez pl nem rokonokat csak az után engedtek be, hogy rendes kórterembe tették, ami 3!!!! Nappal a műtét után volt. Szóval ha nem vagyunk házasok, 3 napig nem tudtam volna róla semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!