Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő (de lehet akár férfi is) nem akar házasodni a párjával, akkor az azért van, mert hűtlen és nem akar elkötekeződni?
Hülyeség.
Nem hűtlen, csak nem biztos benne, hogy azzal a másikkal jó lenne évtizedeken át.
Ez mindenkinél egyéni. Aki nagyon szemellenzősen nevelkedett, annak ez az Egy Igaz Út.
Nekem nem tudom, mit tudna adni a házasság. Vallásos nem vagyok, házassági szerződést meg szeretnék kötni, hogy amit én keresek meg, az az enyém, amit ő az övé. Gyakorlatban nem tudom, mit tud adni a házasság az én kapcsolatomhoz.
A nőknél aki nem akar házasodni, azoknál van a múltba valaki aki igazából még nem záródott le. Az ilyen nők rendszerint nagyon zárkózottak és ha az adott fazon elég rámenőps, kitartó és eljut nála az összeköltözésig, utána esélyes lehet a házasságra. De ehhez kell a nő is, aki valóban a multját zárni akarja.
Aztán van a nők másik tipusa, akik anyagi érdekeltség miatt több kapcsolatot futtatnak. Ők azok akik ellenzik az összeköltözést. Mindegyik kapőcsolatban anyagi ellenszolgáltatás van. Ügyesen játszanak-de később belőlük válik a szingli 40+ mert útálják a gyerekeket, és féltik a testüket, hiszen az az árucikkük. Nekik nagyon csúf az életük vége. Mert amint a testük megöregszik elvesztik a pártfogókat és a magány szegődik társul. Még ideig-óráig fiatal kölykökkel próbálják magukat is becsapni, később már nem azt sem tudnak.. esetleg férfi prostituáltakra fanyalodnak-mert hogy azok is vannak az ilyen nők életében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!