Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nagy százaléka elvárja azt egy párkapcsolatban, hogy a férfi “eltartsa”?
A párommal 1 éve vagyunk együtt.
Én (22éves) Raktáros/Tragoncás pozícióban dolgozom(emellett tanulok estin),
ő pedig (21éves) körmös vállalkozó.
A probléma az, hogy 2 éve kezdte és nincs egy állandó vendégköre, ami van az pedig viszonylag kicsi, így nyílván a pénzzel sem lehet biztosan kalkulálni.
Fél évig nagyon minimális bevétel volt, és sokszor az is elment anyagra. Nyugodtan nézte ahogy minden programon az én pénzemet költjük és még semmit sem tudtam félre rakni.
Beszéltünk és most ennek hatására változott a helyzet, de kijelentette, hogy ő nem megy el dolgozni, majd felfuttatja a vállalkozást és menni fog. Egyébként egy nap van 1-2 vendége és otthon ül amíg én dolgozom. Mit tegyek?
"A nők nagy százaléka elvárja"
Féefiként egyetlen egy nőt nem ismerek az amúgy nagy ismeretségi körömből, aki valaha is elvárta volna, hogy eltartsák. Egy olyat tudok, ahol a nő babával van otthon és a férje szereti úgy gondolni, hogy ő "tartja el", mert a fizetése valamivel nagyobb a gyesnél... nem tudom, te hol élsz. A barátnőd egy személyben még nem statisztika.
Mire jó az, ha a barátnőd esetéből egyből általánosítasz a nők nagy részére? De komolyan. Én pl. egyetlenegy olyan nőt se ismerek, akit eltartanak, pedig elég sok nő van a környezetemben.
Mit tegyél? Beszélj vele, hogy menjen dolgozni, mert nem fogod eltartani. Ha nem hajlandó rá, mehet haza élősködni a szülein.
Együtt lakunk és úgy folyik most ez a dolog.
Beszéltem vele és az volt az érve, hogy ő utál sok ember között lenni és el is veszíti a vendégeit, ha elmegy dolgozni.
Kérdező, tehát a párod a nők nagy százaléka?
Vagy duuuurva poligámiában élsz és amit leírtál többszázezer nőre ovnatkozik.... vagy nagyonnagyonnagyon kövér nőd van, aki pusztán a kilóival felér többszázezer nővel...
... vagy ostoba módon egyetlen esetből általánosítasz. De gondolom nem vagy ennyire hülye. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!