Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van az, hogy a nők nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők nagy százaléka elvárja azt egy párkapcsolatban, hogy a férfi “eltartsa”?

Figyelt kérdés

A párommal 1 éve vagyunk együtt.

Én (22éves) Raktáros/Tragoncás pozícióban dolgozom(emellett tanulok estin),

ő pedig (21éves) körmös vállalkozó.

A probléma az, hogy 2 éve kezdte és nincs egy állandó vendégköre, ami van az pedig viszonylag kicsi, így nyílván a pénzzel sem lehet biztosan kalkulálni.

Fél évig nagyon minimális bevétel volt, és sokszor az is elment anyagra. Nyugodtan nézte ahogy minden programon az én pénzemet költjük és még semmit sem tudtam félre rakni.

Beszéltünk és most ennek hatására változott a helyzet, de kijelentette, hogy ő nem megy el dolgozni, majd felfuttatja a vállalkozást és menni fog. Egyébként egy nap van 1-2 vendége és otthon ül amíg én dolgozom. Mit tegyek?

2023. ápr. 3. 14:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
63%
Na de együtt sem éltek. Hogyan tartanád el? :D
2023. ápr. 3. 14:59
 12/35 anonim ***** válasza:
95%

A barátnőd törekvése szuper. Szeretne a maga ura lenni.

A kérdés az, hogy mit tesz meg a cél érdekében.

Először is, készítsen egy üzleti tervet. Fel kell mérni a fizetőképes keresletet, konkurenciát, lehetséges együttműködéseket. Előre meg kell tervezni a kiadásokat és a bevételeket. Marketing tervet kell készíteni. Nagyon leegyszerűsítve: hogyan szeretne a barátnőd új ügyfeleket szerezni és hogyan tervezi megtartani a vendégeit?

Valószínűnek tartom, hogy nem lett rendesen megtervezve és előkészítve ez a vállalkozás. Érdemes lenne ezt pótolni, kitűzni a hosszú, közép és rövidtávú célokat.

Hajrá, én nagyon szurkolok a barátnődnek. Neked meg sok türelmet kívánok.

Ha viszont azt látod, hogy ez az egész csak alibi, hogy ne kelljen dolgoznia, akkor egész bátran lépj ki ebből a kapcsolatból.

2023. ápr. 3. 14:59
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nők "nagy százaléka" szeretné eltartatni magát, csupán a csajod benned akadt egy balekra, aki pénzeli őt.
2023. ápr. 3. 15:02
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
A baratnod szedje ossze magat, kezdjen el aktivan Instazni, Tiktokozni, kormos csoportokba posztolni. Ha normalisak a munkai, akkor nincs olyan, hogy napi 1-2 vendege van. Gondolom nem nagyon hirdeti magat, kulonben lenne vendeg, az keves, ha van egy weboldala es majd arra var, hogy megtalaljak a Google 27. oldalan.
2023. ápr. 3. 15:06
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen eléggé általánosítottal, de megpróbálok ezen túllépni és válaszolni a kérdésre.

Szóval nekem is van egy ilyen ismerősöm aki azért nem megy dolgozni mert fél az emberektől meg nem szeret köztük lenni. Igazából elég sok ember nem szeret más emberek közt lenni de ez nem kívánságműsor.. hogyha pénzt akarsz akkor dolgozni kell és ez van. A világ nem egy ember körül forog.

Nem tudom miért nem szedi össze magát a barátnőd, igazából még csak 21 éves szóval ráér keresni önmagát. De olyan programokat kell csinálni ami nem igényel annyi pénzt. Ha ő meg elvárja akkor dolgozzon meg érte. ennyi

2023. ápr. 3. 15:18
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem is értem, h mire is számítottál, amikor összeköltöztetek. 🤔 Te írod, hogy alig volt bevétele. Miből is fizessen? Meg ez a körmözés dolog nem hangzik valami nagy durranásnak. Nem tudja ezt estéként/hétvégente végezni? Meg bíztasd inkább, hogy kezdjen valamit az életével. Ez nem csak neked nem jó, hanem neki sem.
2023. ápr. 3. 15:22
 17/35 anonim ***** válasza:
5%
MAGyar nők többsége lusta dolgozni.
2023. ápr. 3. 15:33
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Magyar férfiak többsége lusta dolgozni :) jaj de könnyű ilyet mondani
2023. ápr. 3. 15:38
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
A 17es válaszoló lusta gondolkodni.
2023. ápr. 3. 15:40
 20/35 anonim ***** válasza:
94%

"de kijelentette, hogy ő nem megy el dolgozni, majd felfuttatja a vállalkozást és menni fog."

Persze, nyílván nem azért csinálta a vállalkozását, hogy máshova menjen dolgozni. De akkor meg igenis fektessen abba energiát, hogy felfuttassa. 2 év után már rég dübörögnie kellene. Szóval eléggé látszik, hogy tojik bele.

Csináljon külön fb oldalt, ahova feltölti a munkáit, rendszeresen posztol. Meg hirdesse magát a helyi csoportokban. Az ingyenes, de sokan látják. Lehet olyat is, hogyha hozol egy vendéget, akkor a következő körömből kap x kedvezményt. Én is nemrég kerestem új körmöst, (a régi szülni ment), ő is ilyen kezdő lányka, decemberben kezdte a vállalkozását, és mondta, hogy mostanra már kezd telített lenni. Jó, még azért tud újakat is vállalni, de nem panaszkodik.

Szóval feküdjön rá. Nem kell más hozzá, mint hogy hirdesse magát, és hogy jól csinálja, mert akkor vissza fognak járni hozzá, és még ajánlani is fogják.

2023. ápr. 3. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!