Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok kb. hány százalékának van pasija?
Figyelt kérdés
Ti mennyire tippelnétek?2016. szept. 3. 09:05
1/15 Noren1989 válasza:
A nőnemű lényeket lányok alatt értve? Mamik, pólyások, miegymás? Vagy szigorúan 14 és 25 között? Előbbire olyan 15%-ot mondanék, utóbbira 58-65-öt.
2/15 anonim válasza:
Ivarérett ,jogilag felnőtt ,30 alatti kategóriás lányok kb 80%-a. Ha hivatalosan nem is jár valakivel egy két dugópajtijuk azért van.
3/15 A kérdező kommentje:
#1 jogos, akkor inkább úgy kérdezem, hogy a már szexuálisan érett kategória (14-től), de akik még nem házasok, elkötelezettek.
2016. szept. 3. 09:11
4/15 anonim válasza:
fogalmam sincs, de a saját környezetem alapján olyan 60-65%-ra tippelnék
5/15 anonim válasza:
Szerintem sokuknak. Amerre nézek, csak szerelmes párokat látok.
6/15 anonim válasza:
Munkahelyen ismerkedtem volna. Mindegyiknek van pasija! És nem lerázós duma, utána jártam. :(
Szerintem inkább 90%.
7/15 anonim válasza:
Nincs jelentősége, mert ha tetszik a csajnak a másik srác stílusa plusz a párkapcsolata válságban van, akkor ott fogja hagyni az aktuális pasiját (tapasztalat.)
Üdvözlettel,
Dante
9/15 anonim válasza:
Eleve hogy lehet 90felett, ha kevesebb pasi van, több a nő s azok között sok a szingli? Meg itt is gyakori kérdés, hogy mért van annyi pasi egyedül?!
Valaki feltudna világosítani?
10/15 anonim válasza:
#9 Azért van kevesebb férfi, mint nő, mert a nők tovább élnek, tehát az öregasszonyok alkotják a többletet. Én csak a fiatalabb korosztályt vettem figyelembe, ahol egyértelmű férfitöbbség van. Ehhez még hozzájön az, hogy a legjobban kinéző férfiak több barátnőt is tartanak, illetve sok magyar lánynak külföldi párja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!