Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van az, hogy a nők nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők nagy százaléka elvárja azt egy párkapcsolatban, hogy a férfi “eltartsa”?

Figyelt kérdés

A párommal 1 éve vagyunk együtt.

Én (22éves) Raktáros/Tragoncás pozícióban dolgozom(emellett tanulok estin),

ő pedig (21éves) körmös vállalkozó.

A probléma az, hogy 2 éve kezdte és nincs egy állandó vendégköre, ami van az pedig viszonylag kicsi, így nyílván a pénzzel sem lehet biztosan kalkulálni.

Fél évig nagyon minimális bevétel volt, és sokszor az is elment anyagra. Nyugodtan nézte ahogy minden programon az én pénzemet költjük és még semmit sem tudtam félre rakni.

Beszéltünk és most ennek hatására változott a helyzet, de kijelentette, hogy ő nem megy el dolgozni, majd felfuttatja a vállalkozást és menni fog. Egyébként egy nap van 1-2 vendége és otthon ül amíg én dolgozom. Mit tegyek?

2023. ápr. 3. 14:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
7%
A kérdező lehet hogy olyan körökben mozog hogy ez a jellemző. Én nem facezem de van xy. Hely anyukák csoportja. Ment a műsor hogy jajj mikor nyílik a frejkafeee mert miután kocsival kidobjak a gyereket az isiben nem tudnak hol trecselni. Igazából ha korbenezek nem igazan tudok not megnevezni aki dolgozik.
2023. ápr. 3. 15:49
 22/35 anonim ***** válasza:
59%

Tudjátok mit nem értek?

És ez minden ilyen körmösnek szól! Ha bejelentkezés alapján fogadtok vendéget, -lásd 1-2 vendége van naponta-, akkor miért nem hirdetitek meg a szolgáltatásaitokat AKÁR azonnalira?

Óriási piaci szegmens nincs kiszolgálva, rohadtul potenciális így kialakítani vendégkört.

Millió unatkozó nőcike van akinek azonnal kell körmös, akár még vár is fél órát érte-shoppingol addig-, csak ott akkor meglegyen neki csinálva SOS-ben.

Ennek elkenére millió vendégnélküli körmös otthon tesped, várja a csodát, ami a büdös életbe nem fog eljönni, mert óriási a konkurencia.

Lásd, barber shopok, zöld fodrászatok, pláza körmösök, mind egytől egyig napi 8-9 órában húzza, és van vendég. Nem bejelentkezés alapon.

A boltosok is órákat várnak egy egy vevőre készenlétben állva, nyitástól zárásig. Ez munkahely, ennek ilyennek kell lennie.

Kérdező, ezt mondd el a párodnak, mert így semmire nem fog menni hogy otthon döglik.

Miért is menne dolgozni, szponzorálod nem?

Beszélj vele, ha nem ért a szóból akkor neked legyen eszed, mert ez nem kapcsolat hogy lehúz anyagilag.

2023. ápr. 3. 16:02
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem a barátomnak kellene eltartani, alighanem mind a ketten éhen halnánk.
2023. ápr. 3. 16:30
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
21) lövésem nincs, miről beszélhetsz, a környezetemben minden.egyes.nő dolgozik, aki még nem nyugdíjas vagy nincs otthon 2 éven aluli gyerekkel. Kivétel nélkül. Bocs, egy kivétellel: egy barátnőm tavaly 3-4 hónapig munkát keresett, azóta ismét dolgozik ő is.
2023. ápr. 3. 16:30
 25/35 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nincs azzal baj, ha valaki otthon akar dolgozni, mert fárasztja, ha sok ember veszi körül. Viszont akkor olyat kell kitanulni, amivel eleget kereshet így is. Ma már alkalmazott is lehet valaki home office-ból, ha kelendő a tudása, sőt akár külföldi cégnél is végezhet itthonról munkát nagyon jó fizetésért. Hosszú távon érdemes gondolkodni és egyre feljebb képeznie magát, ha ezt szeretné. De a műkörmös az pont nem lesz ez, pláne pl. egy faluban válság idején. Szóval nem a kabáthoz kell a gombot keresni, hanem a tehetséghez igazítva megnézni, mire van kereslet is.
2023. ápr. 3. 16:32
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Max. a veled egykorú kislányok várják el, a nők biztos nem.
2023. ápr. 3. 16:35
 27/35 anonim ***** válasza:
23%

24: Nos, véleményem szerint azért nem annyira bonyolult értelmezni, azt a mondatot ami így szól:

"A kérdező lehet hogy olyan körökben mozog, hogy ez a jellemző."

Itt én lazán tudok sokat, sőt a párom se dolgozik, néha elmondja mennyire szeret dolgozni, azt kérdezem hogy akkor miért nem megy már egy évtizede, hiszen 7-16 óráig a gyerekek suliban, én szabadúszó vagyok akkor megyek értük amikor akarok, most is miközben ezt írom lányommal németül tanulok mert hamarabb hazahoztuk a suliból, párom meg barátnőzik éppen.

Tehát van ilyen is, lehet hogy nehéz elképzelni, de szerintem azért nem egy sci-fi film.

2023. ápr. 3. 16:39
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

21: "Igazából ha korbenezek nem igazan tudok not megnevezni aki dolgozik."

Te valami nagyon fura párhuzamos dimenzióban élhetsz, vállalkozó milliomos apuk trófeáin kívül igen ritka az olyan egykeresős modell, ahol anyu nem az öt gyerek mellett szakad meg otthon, hanem egész nap lábat lógat, ahogy te azt kifiguráztad. Erősen kétlem, hogy ez lenne a jellemző a környezetedben, mert senki máséban nem az. De ha mégis, mert te történetesen a Rózsadombon laksz, akkor lássuk be, abban a szegmensben nem képezi vita vagy fennakadás tárgyát anyu eltartása, mint pl itt, ebben a kérdésben.

2023. ápr. 3. 16:39
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Hogy old meg bárki is egy problémát..?

Először kommunikál, elmondja, hogy mit szeretne, és lefekteti a feltételeit. A feltételek között ott van, hogy mit tudsz adni, ott van, hogy mik az elvárásaid, és az, hogy mi fog történni akkor, ha nem tudtok közös nevezőre térni.

A második lépés pedig a tettek mezeje; ha nem oldódott meg a probléma, akkor vagy lelépsz, vagy beletörődsz, hogy mostantól ilyen az életed.

2023. ápr. 3. 17:18
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

21, te most komolyan fennakadsz azon, hogy egy olyan csoportban, ami azon emberkenek van fenntartva, akik GYES/GYEDen otthon vannak, nem dolgoznak?:D

A munkanélküli hivatalba nem mész be felháborodni, hogy milyen osk munkanélküli van?:D

2023. ápr. 3. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!