Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ezen a földön olyan férfi őszintén, akinek ha van párja/felesége nem nézeget más nőket, nem érdeklődik titokban más nők után? Hogy ő ki volt mi a neve
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 16:37
1/9 A kérdező kommentje:
Nem a megcsalásról van szó
2023. márc. 24. 16:37
2/9 anonim válasza:
Az én exem ilyen volt, szerencsére, még akkor is, amikor nem volt jó a kapcsolat.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért csak az exed? Az ilyet megkell becsülni
2023. márc. 24. 17:02
4/9 anonim válasza:
Nos én eddig egy barátnőmbe voltam igazán szerelmes, és akkor teljesen őszintén senki másra nem vágytam. Akármilyen jó nő felajánlhatta volna magát nekem, nem érdekel, mert csak vele akartam lenni
5/9 anonim válasza:
Az ilyen férfiak szoktak menni a levesbe. A nőknek szar érzés ha nem kell küzdeni a férfi kegyeiért,szeretetéért,szerelméért. Ami kiszámítható az uncsi. Az ilyet nem is tudják férfiszámba nézni csak kétlábú kutyának.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó tisztelet a kivétel
2023. márc. 24. 17:14
7/9 anonim válasza:
3: mert nem ő az egyetlen ilyen, és más téren már nem működött a kapcsolat. Nem fogok azért bent maradni egy fosban, mert sok a nagyobb fos a környéken. Azóta egyedül vagyok, és jól érzem magam. Ha jön egy jó kapcsolat, ami többet ad, mint amit én magamnak tudok, akkor belemegyek.
8/9 anonim válasza:
Minden férfi ilyen sztem.
Csak akkor nem, amikor még a lángoló szerelem tart...de annak általában 1 év alatt vége.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!