Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek, hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, hogyan reagálnátok ha azon kapnátok a párotokat hogy a szennyeseteket szagolgatja titokban?

Figyelt kérdés
Szennyes alatt bármit értek..alsónemű, zokni, melltartó, póló, nadrág stb.

2021. okt. 15. 19:51
A kérdező szavazást indított:
Semmit
Elbeszélgetnék vele erről, hogy hagyja abba
Elgondolkoznék, milyen emberrel jöttem össze
Szakítanék
33 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
A kutyámat még értem ... de egy gondolkodó, értelmes ember?!
2021. okt. 15. 20:07
 2/14 A kérdező kommentje:

1

Vannak ennél keményebb fétisek is.

Amúgy, érdekes hogy idáig senki sem szavazott a beszélgetésre..pedig egy kapcsolatban egy ilyen minimum megérné azt hogy átbeszéljétek. :)

2021. okt. 15. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
szerencsére fétismentes párt választottam.
2021. okt. 15. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

A fejemben megszolalna valami horrorfilm zene.

Nem hiszem hogy ilyen zugszaglászás után normális emberként tudnék tekinteni rá.

2021. okt. 15. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:
22%

Kivágnám és hálás lehet érte, hogy van ennyi önuralmam.

Olyan mértékű gyűlöletet tudnak belőlem kiváltani ezek a fetisiszta aberráltak, hogy érzem magamban, hogy agyon tudnám verni az illetőt szó szerint. A melegekkel például semmi bajom. A transzokkal sem. De az ilyen bugyiszaglászó, talpnyalogató undorító lényeket legszívesebben megölném.

2021. okt. 15. 20:51
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Azért nagyon nem mindegy,hogy mit szagolgat.A póló rendben van, mert gondolom szereti az illatomat, és érzi rajta.

Ha a zoknimat szagolná..hát...akkor leülnék vele beszélgetni :)

2021. okt. 15. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
még szerencse, hogy a gyakoris idegbeteg fapinákat kérdeztük, tőlük mindig van mit tanulni
2021. okt. 15. 21:12
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Kiábrándulnék azonnal. Előbb minden bizonnyal hánynék. Aztán orvost javasolnék. A következő lépés a válás.
2021. okt. 15. 21:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem az a baj ha valaki fetisiszta hanem az hogy őszintétlen és hazudott addig, nem bízott annyira a másikban hogy bevallja fehérnemű fétises.
2021. okt. 15. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, várjatok. A kérdés úgy szól, "a szennyes alatt bármit értek". Ha az lenne a kérdés, szoktál-e a pasid pólójában aludni, vagy mit tudom én, jönnének ezrével a válaszok, hogy persze, imádom érezni az illatát, ha nincs mellettem blablabla. Ha nő csinálja, az romantikus, ha pasi, az még perverz?(Nő vagyok.)
2021. okt. 16. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!