Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más is volt már olyan helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már olyan helyzetben, hogy a háziállat miatt veszekedtek? Mit tegyek, ha úgy érzem, nem vagyok képes már elviselni a párom kutyáját?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki azt írná, hogy a kutya volt előbb: Ez nem igaz. A párommal akkor jöttem össze, amikor még mindketten a szüleinkkel éltünk, 20 és 22 évesek voltunk. Ennek már 6 éve. Most álltunk úgy anyagilag, hogy közös házat béreljünk. (Még nem saját)

A kutya akkor került a párom szüleihez, amikor mi már ismertük egymást. Kb 5 éve. A kutyusról tudni kell, hogy nem volt iskolázva, nem volt vele sokat foglalkozva, szinte emberként, szabályok nélkül élt. Kerti-udvari kutya volt, de sosem volt szobatisztaságra nevelve. Ezzel régen nem is volt olyan nagy problémám, mert ha a páromnál voltunk, a kutya csak a lenti szinten mozgott, az ő lakrésze meg az emeleten volt. Ha be is csinált, nem a mi reszortunk volt, nem találkoztam kutya szarral/húggyal/okádékkal.

Viszont most jön a plot twist. Azzal, hogy elköltöztünk, jött velünk a kutya is. Ennek én már az elején hangot adtam, hogy nem akarom, mert nem leszek kutya-dada, és az a kutyus egyébként is a párom szüleinél van otthon. Végül az akaratom ellenére jött velünk a kutya is.

A párom állandóan beengedi, akkor is, ha nem leszünk itthon, és sokszor arra érek haza, hogy szét van tojva a lakás, amit nem bírok nézni, így feltakarítom. Ma szétpisált lepedőre és ágyra tértem haza és az irdatlan szagra. A párom meg nem fogja fel, hogy ez a kutya nem szobatiszta és nem való így házba. Egy 5-6 éves kutyát meg hogyan nevelgessek erre? Ráadásul minden napom része, hogy akaratom ellenére takarítom a mocskát. Azt sem várhatom meg, hogy a párom kipucolja, mert ő 6 után esik haza, addig nem fogok a kutya termékével egy légtérben lenni.

Szegény állat nem tehet róla, hogy nem tanították, de már gyűlölöm, utálom, nem akarok vele együtt élni. A párom meg hajthatatlan, se a kertbe nem akarja kitenni, se visszavinni a szüleihez. Már a fejéhez vágtam, hogy úgy tűnik neki ez a kutya többet ér, mint én. Ezen meg teljesen felháborodott, hogy nincs így.

2023. ápr. 18. 14:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%
Hát én biztos, hogy nem takarítanék szart, és biztos, hogy nem ülnék benne. Átmennék tesómhoz, barátomhoz, majd este a párom után hazaslattyogok, hogy legyen ideje a saját kutyája után takarítani.
2023. ápr. 18. 15:07
 12/37 anonim ***** válasza:
89%

Én a következöket tenném: ha hazaérek a munkából és azt látom, hogy a házat összepisálva/szarva/hányva találom, akkor azzal a lendülettel fordulnék is ki az ajtón, amivel bejöttem. Újra elmennék otthonról, elintézném addig valamelyik dolgomat (edzés, bevásárlás, vagy ha éppen nincs semmi, akkor viszek egy könyvet, leülök valahova és olvasok stb.) és akkor mennék csak haza, amikor a párom már biztosan hazaért. Így az ö dolga lesz a kutya utáni takarítás. Pár ilyen eset után hidd el, hogy el fog gondolkozni ö is. (A szétpisált ágyat takarítógéppel kellene kitisztítani, de nem csinálnám meg azt se helyette.)

Amennyiben mondjuk egy órával késöbb érek haza, mint ö és még nincs összetakarítva a szar, hanem még rám vár, akkor elköltöznék.

Ennek a hátránya nyilván az, hogy hosszabb ideig terjengenek a szagok, de szerintem ennyi kellemetlenséget megér, legalább megpróbáltad, hátha müködik.

2023. ápr. 18. 15:09
 13/37 anonim ***** válasza:
61%

Nem lenne jó megoldás, hogy elmegy hazulról, amikor munka után fáradt, vagy főzni kellene és azért sem, mert kiverné a hisztit a párja, hogy miért nem csinálta meg a kutya után, amikor ő később ér haza, pluszban bosszúként tekintene rá és direkt azért se csinálná meg a kutya után, vagy jól összevesznének merthogy nincs rá tekintettel és játszmázik.

Ennek úgy is az lesz a vége, hogy szétmennek, mert a kutya van az első helyen és látja a pasas, hogy mérges miatta.

2023. ápr. 18. 15:16
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem nagyobb kutyás nincs a Földön, de én szakítanék a helyedben, mert gondolom ez a téma már 500X ki lett vesézve A-Z-ig, és nem történt változás!

Az a helyzet, hogy amíg te segítesz ezt a rendszert fent tartani addig nem fog változni semmi, hiszen te hozzájárulsz hogy a párod mindig ki legyen húzva a sz@rból (szó szerint).

Amíg te takarítónőset játszol (csinálhatod a kutya élete végéig) addig ez így marad. Én összepakolnék és elmennék, ennyi könyörgés után (pedig én nagy kutyás vagyok). A kutyaiskola meg nem szobatisztaság tanulására van 5-6 éves korban, bár tanácsot biztos tudnak adni, de a munkaórákat nektek kellene beletenni, vagyis neked, mert a párod sz@rik az egészre.

Gondolom neked sincs hová menni, azért kínlódsz még ezzel az egésszel.

2023. ápr. 18. 15:20
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
13-as ebben tökéletesen igazad van, ez az otthonról elmenős dolog legfeljebb 1-2 hétig működhet, ill. az első összeveszésig. Aztán úgyis el kéne a végén dönteni, hogy nem változott semmi, így marad a költözés. De már csak azért is meglépném, hogy egy kicsit élje bele magát a barátnője helyzetébe, lássa, hogy milyen, ha minden nap erre megy haza.
2023. ápr. 18. 15:33
 16/37 anonim ***** válasza:
De hát tudja, hogy milyen, mert munka után ő szedi fel a kakit és nem bánja egyáltalán.
2023. ápr. 18. 15:36
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Én simán lelépnék.
2023. ápr. 18. 15:41
 18/37 anonim ***** válasza:
90%

Valószínű a kérdező nem áll úgy anyagilag hogy egyedül tudjon lakást bérelni, és 6 év után a szüleihez sem akar visszamenni.

A pasas meg tudja ezt, és szépen ki is használja. A kérdező szedheti a kutyasz*rt amíg él az a szegény kutya, akit vissza kellene vinni a pasi szüleihez.

2023. ápr. 18. 15:45
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mennék haza míg nem alakul más, mint a kakit takarítani.
2023. ápr. 18. 15:47
 20/37 A kérdező kommentje:

Simán visszamennék a szüleimhez, egy éve sincs, hogy elköltöztem. 6 éve vagyunk kapcsolatban, de sokáig egymásnál felváltva laktunk.

Nem ez az oka. Szimplán az, hogy ha minden kis ilyen miatt felrúgnánk egy kapcsolatot, akkor alig lennének együtt lakó párok. A párom sem teljesen olyan, amilyennek itt sokan lefestitek. Kutya kérdésben tényleg konok, és már elegem is van belőle ezen a téren, de nem vagyok főző, mosó, takarító cseléd. Magam miatt pucolom el a piszkot.

2023. ápr. 18. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!