Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen kasszán vagy a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kasszán vagy a pároddal? (Házas vagy nem házas)

Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 15:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Házas, mindig is külön számlánk volt és lesz is. Kérésre bármikor vásárolunk egymásnak.
2023. ápr. 10. 17:36
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Házasok vagyunk, de már előtte egy közös bankszámlára ment a fizetésünk. Nem tudnám elképzelni azt, hogy gyerek mellett pelusra, popsi törlőre kunyizzak tőle pénzt.
2023. ápr. 10. 18:06
 13/27 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyunk házasok, nem is élünk együtt, de igazából mindenki fizet mindent. Sose szamolgatjuk.

N 31

2023. ápr. 10. 18:18
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Hibrid kassza és házasok.Rezsire, kaja, biztosítás, tartalék stb. van egy összeg ami havonta megy a közösbe.A többivel mindenki maga rendelkezik.Én nőként ki nem bírnam,ha kérnem kellene vagy vita lenne ki mennyit költött.Egyformán keresünk,magyar viszonylatban nem rosszul, gyermek nincs.
2023. ápr. 10. 18:21
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolat, összedobunk egy összeget, amit a közös programjainkra költünk, kb. havi 50 ezer. Azonkívül mondjuk étteremben vagy üzemanyagot érintően egyszer ő fizet, egyszer én, vagy felezünk.
2023. ápr. 10. 18:22
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Közös.

Nincs fillérbazoskodas.

Ha nekem kell valami megveszi, ha neki kell valami megveszem.

10 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve házasok, de mindig is közös volt a kassza.

2023. ápr. 10. 22:37
 17/27 anonim ***** válasza:
32%

13as vagyok. Én porsze lehettem pontozva 😅. Egymasnál is sokat vagyunk és nem szamoljuk ki mennyit mire költ. Múltkor hozzám vásárolt pl be 2 hétre kajából.

Nem is lennék külön kasszán senkivel.

2023. ápr. 11. 01:17
 18/27 anonim ***** válasza:
Természetesen közös kasszàn vagyunk összeköltözés óta. Sosem volt probléma. Házasok vagyunk.
2023. ápr. 11. 03:09
 19/27 anonim ***** válasza:
65%

Jegyesek vagyunk, hamarosan házasok leszünk. Én sosem akartam full közös kasszát, nem volt jó szülői példám, anyum rám és a tesómra költött a közösből, apám magára. Plusz egy barátnőm akárhova mentünk, gyűjtötte a blokkokat, hogy elszámolhasson a párjának. Na nem!

Viszont nem filléreskedünk, nem számolgatunk.

Külön megy a fizu, de nyitottunk egy közös számlát is. Oda gyűjtünk közösen, a fennmaradt sajátból mindenki költ magára, amennyit akar, egymásra is költünk, nem nézzük, ki mikor mennyit fizet.

Házasság után is így marad.

Mondjuk, mi közép-korosztály vagyunk, már mindkettőnknek van saját vagyona.

40/N; 35/F

2023. ápr. 11. 10:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk meg hazasok, jovohet szombatig. Kozos kasszan vagyunk az eleje ota. 27N 38F
2023. ápr. 11. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!