Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen kasszán vagy a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kasszán vagy a pároddal? (Házas vagy nem házas)

Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 15:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Házas vagyok, közös kassza van kb az első pillanattól fogva, járás alatt is.
2023. ápr. 10. 15:26
 2/27 anonim ***** válasza:
54%
Házas vagyok, természetesen külön kasszán vagyunk, voltunk és leszünk is.
2023. ápr. 10. 15:39
 3/27 anonim ***** válasza:
81%
Házas, közös kassza (egy bankszámla)
2023. ápr. 10. 15:54
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
Házas, külön/hibrid kassza. Mielőtt valaki beleköt, olyan országban élünk és házasodtunk ahol nincs automatikus közös vagyon házasságban.
2023. ápr. 10. 16:03
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Most ugyan nem vagyok kapcsolatban, de előző több évig együttélős kapcsolatomban külön kasszán voltam, bár a mi verziónkat többen is külön számlás közös kasszaként definiálták... közösen fizettük keresetarányosan a közös befizetendőket (rezsi, számlák kb. saját telefonszámla, élelmiszervásárlás) meg a közös szórakozást, többivel mindenki maga gazdálkodott. Én továbbra is ezt tartom a legjobbnak, kiv. gyerekvállalás esetén, amíg vki otthon van a gyerekkel, addig közös.
2023. ápr. 10. 16:06
 6/27 anonim ***** válasza:
36%

Közös végső soron, bár a férjemnek az volt a tökéletes, amíg külön voltunk és felesben fizettünk mindent. Simán elszedte minden pénzemet, neki 3-szor akkora volt a fizetése és én dolgoztam sokkal többet, mellékállásra is szükségem volt, a háztartást egyedül vezettem, mert a nő dolga a konyha. Amikor feleségül vett, akkor mondtam, mostantól ő fizet mindent, a maradékot kipótolom. A vége az lett, hónap közepén elfogy a pénze, akkor kér tőlem. Amennyit félre tudok tenni, év közben az a vésztartalék, mindig elvitte eddig valami váratlan dolog. Összességében feléljük mindketten a teljes fizetésünket. Sose éreztem magam anyagilag biztonságban mellette. Múltkor elvittem kivizsgálásra a macskát, napokig nem szólt hozzám, mert 40 ezer Ft volt vérvétellel együtt. Azóta minden jó, megkaptuk az otthonfelújítási támogatást, amin én dolgoztam napokig, hogy rendben be legyen nyújtva. Ha rajta múlt volna, egy fillér se lenne belőle.

Mindig azért törekedtem mellékállásokra, mert ő egy fillért se adna, ha beteg a kutya, cica. Mondjuk rám se költött soha.

Megmondtam neki, engem egy dolog érdekel, legyen kifizetve a rezsi.

2023. ápr. 10. 16:06
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Remélem közös gyereket nem tervezel vele.

2023. ápr. 10. 16:29
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
Együtt élünk, közös kassza van. Nekünk így teljesen jò, sosem volt gond belőle.
2023. ápr. 10. 16:33
 9/27 anonim ***** válasza:
67%

Közös kassza.

De ez csak hasonlò értékrend,anyagiakhoz valò hozzààllàssal müködik.

2023. ápr. 10. 17:22
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Külön bankszámla, de gyakorlatilag közös kassza teljesen. Nem számolgatunk, nem fillérba.szunk, csak élünk.
2023. ápr. 10. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!