Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti közös vagy külön kasszán éltek a pároddal?
Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 17:58
1/18 Sunshinedoll válasza:
lakás/rezsi, nagybevásárlás közös (fele-fele arányban), többi külön.
2/18 anonim válasza:
Külön (jobb a békesség mindenkinek) , de természetesen vannak közös kiadások stb. tehát nem titok a másik pénze...
3/18 anonim válasza:
A nagy kiadások külön mennek, a hitel, ha lenne az is külön lenne. A saját lakásomon belül én fizetem a díjakat, a kocsiján belül ő. Magunkra külön költünk, de szoktunk egymásnak venni ruhákat, dezodort, egyéb holmikat... A kajával meg a hétköznapi kiadásokkal nem bohóckodunk. Úgy nem lehet élni egy közös életet, ha az ember egy büdös nagy szarrágó.
4/18 anonim válasza:
Mi házasok vagyunk és közös kasszán élünk.
5/18 anonim válasza:
Házasok vagyunk, 7 éve együtt, közös kassza az elejétől.
6/18 anonim válasza:
Teljesen közös kassza az első naptól. Azóta már házasok is vagyunk.
7/18 anonim válasza:
Elvileg közös, de inkább úgy mondanám, hogy van a közös és az enyém :D
8/18 anonim válasza:
Bár elváltam, volt férjemmel közös kasszán voltunk, van 2 gyerek is.
10/18 anonim válasza:
Többnyire külön. A közös költségeinket közösen is álljuk (hitel, rezsi, bútorok, lakás, esküvő, stb.), sosem csináltunk ebből gondot és nem számolunk el fillérre, ezért nehéz kijelenteni, hogy külön, de lényegében az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!