Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan bírjam ki hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam ki hogy ne szóljatok semmiért ?

Figyelt kérdés

Történt az előbb hogy hazaértem, párom a tévén youtubet hallgatott de olyan hangerővel hogz már kintről hallatszott hogy krrr krr krrr recsegett szegény, nem bírta a terhelést..

Megfogadtam hogy nem szólok de elrontottam, szóltam neki hogy halkabban. Nem zavarna a nagy hangerő, van hifi is a nappaliban de azért van kikötve mert már leszakadt a hangerő gomb, a hangfal is tologatva volt a parkettán, fel is borult sérülések és karcok vannak rajta, és amikor kiszakadt megint kábel belőle (kértem hogy ehhez ne nyúljon, ennyi maradjon nekem meg az otthonomból) elengedtem a témát nem nyúlok hozzá nekem már ehhez nincs jogom.

Erre én marha reflexből szóltam hogy a tévét ne tegye tönkre, pedig végülis csak egy tévé..

Most megint sértődés van, de egyszerűen nem bírom ki.

2023. ápr. 4. 12:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

9es, Kérdező, de te most egy 5 éves gyerekkel élsz együtt, vagy egy felnőttel?

Mert igen, ha az ember gyereket nevel, az bizony rongál tárgyakat, mert még nem tanult meg vigyázni rájuk.

De egy felnőtt embernek meg kéne tanulnai vigyázni. Nem azért, mert hú de az életed középpontját jelentik a tárgyak, hanem azért, mert a normális használat mellett nagyon sokáig tudsz használni ilyen tárgyakat, ha meg mindig a földhöz bszkodod, akkor meg nem.

És azért vannak drága tárgyaid, mert nem mindig az előző tárgyak pótlására költötted a pénzedet, hanem azokra vigyáztál és így összejött annyi, hogy meg tudj venni egy drágább tárgyat. De ha a célod összegyűjteni pl egmyillió forintot (csak mondtam valamit) de félévente kell új TV-t venni, akkor viszonylag nehezebb elérni a célodat, nem? De.

Szóval ha a párod elmúlt 5 éves, akkor igenis jogos elvárás, hogy tanuljon meg vigyázni a tárgyakra. Persze, balesetek lesznek amikben a tárgyka megsérülnek vagy tönkremennek, de nem mindegy, hogy mindne szándéka ellenére történt ez, vagy le se szarta.

2023. ápr. 4. 12:39
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
9 aha tehát anyagi javak miatt feladod önmagad, meg meghunyászkodsz egy ilyen idióta emberrel 😅
2023. ápr. 4. 12:44
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

Egy prosti ugyanezt megadná neked, de nem amortizálná le a berendezéseidet.

Hidd el, anyagilag jobban járnál!

Lelkileg meg pláne!

Ő nem hisztizne, hanem szó szerint kiszolgálná az igényeidet és kedvesen viselkedne.

2023. ápr. 4. 12:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Tehat nalad belefer a "garanciaba", hogy szandekosan tonkretesz targyakat, a figyelmeztetesed ellenere. Azon kivul, hogy leszarja, amit mondasz, mellette nem is tisztel meg azzal, hogy ne bantson meg, ne tegye tonkre a cuccaid, meg egy flegma p*csa is, hat tudod ez a te viragod. Te szakitottad magadnak, neked kell szagolgatni. Amugy eleg kisebbsegi tortenetre hajaz a leirasod, fuggetlenul attol, hogy ebben az esetben ez igaz vagy sem. Akarsz-e igy elni, az talan egy jobb kerdes volna. Nem, ne tedd fel, eleg, ha megvalaszolod magadnak.
2023. ápr. 4. 12:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ácsi, direkt ment tönkre a TV és a berendezés - ő vágta földhöz, vagy véletlenül történt?

Szereti hangosan hallgatni a zenét, de direkt vágta földhöz a dolgokat, vagy egyszerűen trehány, esetleg figyelmetlen, élővigyázatlan? Mert nem mindegy.

Mellékesen megjegyzem, hogyha téged zavar a partnered viselkedése, akkor szakíts vele.

2023. ápr. 4. 12:49
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Szánalom.

2023. ápr. 4. 12:49
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Mi vagy te? Cseléd!
2023. ápr. 4. 12:53
 18/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem szólsz és nem szabod meg a határaidat, akkor ez soha nem fog megváltozni.
2023. ápr. 4. 14:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az en parom is hifi/melynyomo/hangszoro/erosito stb bzi de ha hangosabb a kelletenel a zene vagy a tv, en bizony szoktam szolni. Nem is tudnek hangzavarban elni. Azt meg plane nem turnem, hogy osszebassza a padlot vagy barmit. Barlangban eltek szerinte vagy mi?
2023. ápr. 7. 20:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, nem is tudom... dobd ki? Nem tartja tiszteletben, amit kérsz, rongálja a dolgaidat, és folyamatosan hisztizik. Ez neked azért jó, mert...? Nem hiszem hogy erre van értelmes válaszod. Ennél még az egyedüllét is sokkal jobb.
2023. ápr. 7. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!