Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Nálatok is van hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok is van hogy a terhesség alatt a párotok kéri hogy szóljatok neki ha mozog a baba?

Figyelt kérdés

Az én párom szinte lelkére veszi ha nem szólok neki hogy mozog csak utólag teszem szóvá hogy mozgott az előbb. Azt mondta hogy el sem tudom képzelni hogy mennyire rossz neki hogy ő nem erezheti amikor megmozdul én meg 0-24 erezhetem. Szinte már követeli hogy számoljak be róla ha megmozdul. Teljesen mindegy hogy a wc-n ülök vagy mosogatok vagy tusolok vagy bármi mást csinálok. Ti hogy viselnétek? Oke hogy odáig van érte ami érthető. Na de ennyire?

30N

2019. júl. 3. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Aranyos pàrod van, hogy ennyire érdekli. Jó élmény ha mozog a baba, és a párod is érezheti, tegyél kistányért a pocakodra, vagy tv távirányítót, idd oda dobálja majd a kis magzat a mozgásával. Így nem kell szólnod a pàrodnak mert ő is láthatja.
2019. júl. 3. 11:33
 2/8 acelsziv ***** válasza:
66%
Ha rád se nézne és nem érdekelné semmi a gyerekkel kapcsolatban akkor azért siránkoznál. Én is örömmel tapogattam mindkét gyerekem mozgását. Az én gyerekeim is és nagyon vártam őket.
2019. júl. 3. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Ezt az én párom is nagyon irigyli, szerezné ő is 0-24 érezni, szerintem ez tök jó, hogy ennyire lelkesek. Szólj neki minél többször.
2019. júl. 3. 12:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak én vagyok aki nem igényli a hastapizast állandóan. Köszi a válaszokat.
2019. júl. 3. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Lehet kicsit túlzás amit csinál de inkább örülj neki,hogy érdekli a gyerek. Sok pasi le se sz**rja a terhes feleségét vagy a gyerekét.
2019. júl. 3. 12:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez is igaz utolsó
2019. júl. 3. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Ebből ne csinálj problémát. Amikor lehetőség van szólj neki, amikor meg nem, akkor ne említsd. Ennyi.

Nálunk úgy volt, hogy főleg amikor feküdtünk akkor tartotta a hasamon a kezét. Illetve amikor már nagy volt, szépen látszott is hogy mozog (sokszor feszítette a bordaívem és oda kellett tenni a kezem mert fájt).

Pocakon kívül is hasonlóan mozgékony a fiatalúr, már 2 éves :D

32/N

2019. júl. 3. 15:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Már megint mindenki le van pontozva? Valaki nagyon élvezi!
2019. júl. 4. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!