Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan terheségi teszt ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan terheségi teszt ami mindig pozitívat mutatt?

Figyelt kérdés
A páromat meg szeretném viccelni ezért olyan terheségi tesztet szeretnék vele együtt csináltatni ami bármi is legyen az eredmény mindig pozitívat mutasson hogy terhes vagyok

2018. júl. 24. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Sztem ez nem vicces, bár tény h sok minden kiderül a reakciójából. Igazából ez egy olyan tréfa, ami, ha rosszul sül el, akkor az egész kapcsolatotok rámehet.
2018. júl. 24. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudok ilyenről. De tudod mit? Vállaljatok gyereket! Az mekkora poén lesz majd!
2018. júl. 24. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Csinálni tudsz... nézz utána neten.
2018. júl. 24. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Vegyél ovulációs tesztet, majd ugyanabból a termékcsaládból terhességit is. Ugyanúgy néznek ki. Csinálj ovu tesztet a ciklusod 15. napja körül, akkor szokott pozitívat mutatni, majd ragaszd át a teszt részét a terhességire. Mégjobb, ha műanyag házban van, akkor tuti nem tűnik fel.

Kismamáktól kérni ilyesmit szerintem betegnek tűnne, nem is hiszem, hogy bárki adna, ha nem ismerősöd.

2018. júl. 25. 02:22
 5/8 anonim ***** válasza:
De amúgy lehet, hogy elég egy sima ovuteszt is. A pasik nem szokták tudni, mi a különbség a kettő között. Terhességi tesztnek néz ki az is, csak LH van rajta HCG helyett
2018. júl. 25. 02:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz poén!
2018. júl. 25. 07:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülye poén, de szerintem akár egy sima filccel is meg tudod csinálni a két csíkot rá. (Száraz állapotban, vagy odahúzni a másik mellé, amikor már megszáradt.)
2018. júl. 25. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, elkerülte a figyelmemet, hogy vele együtt. Csináltatni orvossal biztos nem tudsz, házilag az előbbi megoldásokkal megoldható.
2018. júl. 25. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!