Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pozitiv lett a terhesegi tesztem tutira teherbe estem? Nagyon streszeltem a teszt elott. Legerzekenyebb tesztet vettem masnap teszteltem ujbol, szinten pozitiv lett az a teszt kimutatta azt is hogy elv.5 hetes vagyok?!
Igen, a teszt csak a terhesség során termelődő hormonra reagál, tehát ha pozitív, akkor pozitív.
Ha jól gondolom digitális Clearblue teszt, ugye?
Egyébként akarod a gyereket?
Hát, akkor nagyon sajnálom :(
Ismered a teendőket?
nincs daganat.. es a hanyinger jelen van...
nogyogyaszhoz lesz az utam a heten,aztan sajnalatos modon abortusz,ha nincs mas teendo :S
Ez a két választás van. Abortusz vagy gyerek.
Sajnálom :(
Az orvos el fogja mondani a lehetséges lépéseket, de ha gondolod én is szívesen elmondom mi történik ezután.
Tehát bemész, valószínűleg UH-n még nem fog látni semmit, de talán jövő héten már petezsákot láthat. Ezután ad róla egy papírt, igazolni fogja, hogy várandós vagy.
Ezzel a papírral a helyi családsegítőbe kell elmenni, ahol elmondod, hogy nem szeretnéd kihordani a terhességet, és ugye nálad anyagi válsághelyzet áll fenn, tehát ez az indoka.
Ezután kapsz egy csekket és 3 nap haladékot, hogy átgondold. Kb. 30 000 ft az abortusz. 3 nap múlva visszamész a befizetett csekkel, ha nem gondoltad meg magad és ezután az orvosod ad egy időpontot a műtétre.
Amennyiben első terhességed, vagy nem volt még hüvelyi szülésed csak császáros, akkor az aboruszt megelőző éjjelen kell befeküdnöd a kórházba és felhelyeznek egy úgynevezett lamináriát, ez tágítani fog, úgy néz ki, mint egy pálcika, tulajdonképp az is. Másnap pedig elvégzik a műtétet. Ezt altatásban csinálják, nem fogsz érezni semmit.
Műtét után pár óráig még ott kell lenned, utána már haza is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!