Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: nyomasztó érzés, ha az a fiú, akivel még csak ismerkedtek, megkér benneteket, hogy szóljatok, amikor hazaértek?
A lány akit megismertem ma kocsival ment haza. Megkértem, hogy szóljon ha hazaér. Ugyanígy volt a múltkor is.
Unalmas dolog? Az igazat megvallva féltem. Ha busszal ment volna haza (kb 100 km), nem kértem volna, hogy írjon.
Nem akarok sem unalmasnak, sem mániákusnak tűnni. De tényleg féltem.
Akkor meg plane nem ertem a bajod.
Vagy esetleg az alkoholista, mindig reszeg neveloapja viszi haza, aki noeroszakolas miatt nemreg szabadult a bortonbol?
Utolsó: Nem, hanem pl a közúti balesetektől, a figyelmetlenségből stb.
Én csak nem akarok unalmas lenni.
Én pl. nem szeretem. vallatás. ha másnap nem írok akkor már mindegy mert kampec. de ez az úristenjólvagymegnehalj minden nap kva bosszantó tud lenni. párom is csinálta, leszoktattam róla. nekem ez nem kedves hanem terhes. mindenki másmilyen.
ez olyan mint a "mit csinálsz éppen?" semmi "bűnöset" de basszus akkor mondom el ha akarom..
Ha aggódik értem, aggódhatna a buszon is, ott is érhet baleset. Sőt, még belém is köthet valami idióta, főleg estefelé, ami a kocsiban nem fordulna elő, így a buszon eggyel több a rizikófaktor.
Egyébként jól esne, hogy aggódik, nem tartanám nyomasztónak, csak ismerve magamat szinte biztos, hogy elfelejteném felhívni. Nem bunkóságból, csak valahogy mindig kimegy a fejemből, akárki kér meg ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!