Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor fog elmúlni ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog elmúlni ez az érzés?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egy társaságban vagyok. Régebben hajtott rám, de nem kellett,mert nem volt az esetem. Sajnos egy társaságban vagyunk, és mióta van barátnője, azóta nagyon féltékeny vagyok rá, és bánom, hogy én anno nem kezdtem a sráccal. Tudom, hogy ugyanúgy nem kellene most sem, tehát ez csak a büszkeségemet bántja, addig kéne amíg meg nem kapom. Mikor fog ez elmúlni? Csak rá tudok gondolni:\

22L

2017. jún. 28. 13:48
 1/3 anonim válasza:
55%
velem is ilyesmi van. Szerintem akkor beszlges vele legyél többet vele hogy jobba legyetek és amikor már nem lesz csaja akkor probáj nála bevágodni
2017. jún. 28. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy amúgy nem kéne ha nem lenne barátnője :D
2017. jún. 29. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez esetben tedd félre az egoizmusodat,és foglalkozz más dolgokkal!Oké,hogy bántja a büszkeségedet,de vannak ennél komolyabb problémák is az életben.Élni,és élni hagyni-valahogy így kéne ezt csinálni.
2017. júl. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!