Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az ismereten érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ismereten érzés?

Figyelt kérdés
Bár szerelem kategóriába írtam a kérdést, de mégsem erről lenne szó. Van egy lány, akit ezen az oldalon keresztül ismertem meg. Bár kicsit nehézkes volt a kezdés, de nagyon egymásra találtunk. Tökéletesen vesszük, viszonozzuk egymás humorát, flörtjeit..., képesek vagyunk hosszú tartalmas csevegésekre. Érzek valamiféle vonzalmat a lány felé, de ne tudom megmondani, hogy pontosan mit. Ez nem az a megszokott szerelem mint eddig. Még sose találkoztunk személyesen, de nem is tudjuk megoldani, mivel az ország két végében lakunk egymástól kb 500km-re. Küldözgettünk egymásnak képeket, neki az én képeim nagyon tetszettek, viszon nekem nem volt meg az a testi vonzalom felé, nem kifejezetten tetszik. Ennek ellenére továbbra is érzem azt a vonzalmat iránta, de nem tudnám sose egymást együtt elképzelni, nem csupán a távolság miatt. A korunk sem valami túlzott kizáró ok ugyanis én 21 vagyok, ő pedig 18. Mi lehet ez az érzés? Én valahogy úgy írnám le hogy lelkitárs, bár nem tudom, hogy ez lenne-e a megfelelő szó rá. Szerelmes nem lettem belé. Viszont képes volt engem megszelidíteni, én pedig őt egy kicsit rosszba vinni. Fogalmam sincs mi ez az érzés, ilyet még nem tapasztaltam.

2017. jún. 30. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Irritábilis colon sy. :D
2017. jún. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!