Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan bírjam ki hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam ki hogy ne szóljatok semmiért ?

Figyelt kérdés

Történt az előbb hogy hazaértem, párom a tévén youtubet hallgatott de olyan hangerővel hogz már kintről hallatszott hogy krrr krr krrr recsegett szegény, nem bírta a terhelést..

Megfogadtam hogy nem szólok de elrontottam, szóltam neki hogy halkabban. Nem zavarna a nagy hangerő, van hifi is a nappaliban de azért van kikötve mert már leszakadt a hangerő gomb, a hangfal is tologatva volt a parkettán, fel is borult sérülések és karcok vannak rajta, és amikor kiszakadt megint kábel belőle (kértem hogy ehhez ne nyúljon, ennyi maradjon nekem meg az otthonomból) elengedtem a témát nem nyúlok hozzá nekem már ehhez nincs jogom.

Erre én marha reflexből szóltam hogy a tévét ne tegye tönkre, pedig végülis csak egy tévé..

Most megint sértődés van, de egyszerűen nem bírom ki.

2023. ápr. 4. 12:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Miért élsz egy vadbarommal?
2023. ápr. 4. 12:14
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Mit tud az a fickó, hogy még vele vagy?
2023. ápr. 4. 12:15
 3/25 A kérdező kommentje:
2: nem vagyok meleg.
2023. ápr. 4. 12:16
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
Akkor mit tud az a nő?
2023. ápr. 4. 12:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul sorra teszi tönkre a tárgyaidat, te meg nem szólsz érdemben semmit.

És az a célod, hogy továbbra se szólj semmit.

Miért is jó ez neked?

2023. ápr. 4. 12:23
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Úgy, hogy nem jövök össze önző, hisztis degeneráltakkal, így nincs miért szólnom vagy ha normálisan szólok valamiért akkor arra normális reakciót kapok.
2023. ápr. 4. 12:26
 7/25 anonim ***** válasza:
83%

Bakker, te vagy a hapsi?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt nevezem! Elég durva!

Én beszélnék vele, hogy vegyen vissza vagy repül! Ha férfi, ha nő!

N

2023. ápr. 4. 12:30
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A sertodekenységnek is kellenek határok. Ha tényleg ő tett tönkre mindent amit leirtál, vagy annak ellenére használja, hogy tönkre ment akkor be kell látnia, hogy nem azért szólsz rá mert bunkó akarsz lenni, hanem mert most neked van igazad. Ha normálisan szóltál akkor még főleg.
2023. ápr. 4. 12:31
 9/25 A kérdező kommentje:
5: már nem akarok több vitát, elég volt egy ideje besokalltam és próbálom elengedni ezeket, hiszen ha belegondolok. : Másnak van drága tévéje ? Nincs. Más kepes 5 évente otthon kifestetni hogy minden szep legyen ? Nem. Más törődik hogy a bútorok és minden szép legyen ? Nem. Mást érdekel hogy a ajtókon ne legyen egy karc se és ha mégis karcos lesz egyből cseréli ? Nem. Ezek ilyen hülye dolgok hogy veszek autót és próbálok vigyázni ne legyen az ajtó leverve, ne szakadjon le a kormány bőr bevonata, pedig ezek csak tárgyak és tényleg teljesen mindegy. És ezt nem tudom teljesen elengedni. Pedig. Végülis nem kell az élethez
2023. ápr. 4. 12:34
 10/25 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom aranyból van a puncija, azért vagy képes szeretni ezt az önző emberi hulladékot. Ha ez kell, akkor ez kell, ebben az esetben maradj csak csendben és sok boldogságot.
2023. ápr. 4. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!