Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szóljátok le mindig a 13-14 éveseket, akik ebbe a kategóriában írnak kérdést?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 18:42
2/7 WheneverYouWant válasza:
Mert fogalmuk nincs semmiről... nem ez baj.. mert általános hogy fogalmuk sincs semmiről.. a baj az hogy azt hiszik hogy tudják hogy mivan és az istennek nem hagyják lebeszélni róla magukat.
3/7 anonim válasza:
Szerintem jobb hogy megkérdezik a dolgokat.
Vannak akik nem értenek egyet a fiatalság szexigényével. Ezért inkább ellenségesen viselkednek velük szemben, amivel csak azt érik el, hogy ne kérdezzenek, viszont attól még csinálni fogják.
4/7 anonim válasza:
mert egy 13 eves kislany ne rakjon ki "terhes vagyok?" jellegu kerdeseket. nincs itt az ideje
5/7 Moszuke válasza:
a legtöbb kérdező, nemtől és kortól függetlenül a kérdésére adott válaszokon vagy megsértődik, vagy nem fogadja el azokat.
ide a legtöbb ember megerősítés miatt jár fel, vagy trollkodni, vagy mint jómagam, unatkozni.
azt nagyon kevés kérdezőnél érzékelem, hogy a fejében lévő gondolatokat nyitott lenne megváltoztatni az itt elhangzott akár egyöntetű így-úgy alátámasztott válaszok hatására...
6/7 anonim válasza:
Mert sokan nehezen dolgozzák fel, hogy egy 14 évesnek nem a gyak.hu átlag 13 centije van:D
7/7 anonim válasza:
szerintem egy 13 14 evesnek k@rvar@ nem itt van a helye olyan temak mennek itt amit nem is hallhatnanak,de hogy engedik hogy be regisztraljanak?valami szigoritas kene ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!