Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémáznak ebben a kategóriában az emberek méltatlan dolgokon?
Minden 2. kérdés facepalm díjas...
komolyan nem bírom elhinni, hogy a valóságban is ilyenek az emberek, mint itt, pedig gondolom csak arról van szó hogy itt ki mernek mondani mindent, de közben a mindennapokban meg k ussolnak.
ma is többször fordult fel a gyomrom... észveszejtően sok olyan ember van, aki semmihez nem tud kezdeni jó dolgában és ezért kreál magának gondokat, és persze nem ő a hibás (hanem pl. a nők felszínesek, nekik a pénz kell és a külső etc etc.), mindenki r ohadék, csak ő nem.
a sok saját sorsát nehezítő leányzót meg inkább meg sem említem (ja de, mégis :D).
ha pedig tanácsot kapnak, MINDEN alól találnak kibúvót, és persze reménytelen minden.
komolyan ide jutott az emberiség?
HÁNYINGER!
Igazából, az önsajnálat a legjobb kibúvó a tehetetlenségre! Utáljunk mindent és mindenkit, mert nem vagyunk képesek változtatni a sz@r életünkön- hát ezért!
Amúgy tényleg szánalmas, de ez van! :D
teljes egyetértés (y)
esetleg hozzátenném még a helyesírást
Lost, az ilyen kérdésekkel nem kell mélyebben törődni, megtanulhattad volna már :)
azokra szánj időt és értelmet, amikre (talán) érdemes :)
nem tudok mit kezdeni azzal, hogy kivált belőlem ilyen reakciót, én egy ilyen mindennel törődő f asz vagyok.
az pedig nem megoldás ha elzárkózik az ember, mert attól még a moslék ott lesz a világban. nem tudom hogy lehetne ezt megszokni...
ha meg senki nem szól csak elvicceli és trollkodik akkor még inkább azt fogják hinni, hogy normális amit művelnek. igenis ki KELL mondani az igazat!
a mentális állapotomnál lentebb nincs úgysem, ez már nem oszt nem szoroz. a makk egészséges szívem meg nem fog 20 évesen tönkremenni néhány idióta kérdés olvasgatásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!