Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rájönnél hogy a férjed pár éve az egy lottót megnyerte csak nem mondta el,mit csinálnál?
Skandináv lottó 500 millió körüli nyeremény volt.
Lovét anyjával vetette fel,ha bármi van,tőle ne kérhessem el a felét.
Így állt össze miért kapott a férjem új autót ajándékba,anyós háza miből lett teljesen átépítve,felújítva,közben meg nyugdíjas.
Anyós szólta el magát egy veszekedésnél,azóta itthon is áll a bál,mert számonkértem a férjem.
Nem értem, mi az oka annak, hogy elhallgatta előled.
Biztos, hogy én is szóvá tettem volna a helyedben ezt. Nem értem, milyen bizalmi kapcsolat lehet közöttetek, de ő egyértelműen kizárt ebből, és ez rohadt gáz.
A fele a tiéd, akárkivel vetette is fel.
Sőt, ami azt illeti, volt már ilyen válási eset, hogy az egyik fél megnyerte a lottót és utána elvált úgy, hgo ynem szólt róla. Évekkel későb bkiderült és az átvert fél nem a fél, hanem az egész lóvét megkapta, merthát a bíróság így ítélte fairnek.
Az nem úgy van ha a férj odaadja a lottószelvényt az a anyjának, és az anyukája mutatja azt be (mintha ő töltötte volna ki), az anyja nevére, bankszámlájára utalják a pénzt, akkor nem lehet azt bebizonyítani, hogy a kérdező férje töltötte ki valójában a szelvényt?
Tehát házasság alatt hiába közös minden, ha a kérdező férje sehol sem szerepel hivatalos papírokon ebben a történetben.
Jogilag hogy lehet a férjtől bármit is követelni ha minden az anyukája nevén futott?
Mivel lehet bebizonyítani hogy nem a mama vette a szelvényt?
Kivéve ha online töltötte ki.
Ügyvéd.
Bár ha lottózabn lett feladva, akkor az életben nem bizonyítod be, hogy a férjedé és nem az anyósé.
És ezt miért most kérdezed???
Gondolom anno neked se voltak kérdéseid amikor a nyugdíjas anyukája kicsapta az asztalra az új verda kulcsát, meg megfinanszírozta a full házfelújítást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!