Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit kerestek a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kerestek a párotokkal összesen? Mennyit tudtok félretenni?

Figyelt kérdés

Nettó:

290-nő

420-férfi

Kevésnek számít, vagy mi vagyunk bambák, amiért nem tudjuk beosztani? (Albit fizetünk)

26/nő

2023. márc. 21. 23:43
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
73%

26N és 37F vagyunk.

Én vendéglátós vagyok, kb 250-300.000 forintot keresek

A férjem barber

Neki nagyon változó. Van hogy 500K van hogy 1,5M

Most nem rakunk félre semmit.

Vettünk egy igazan romos házat (se ajtó, se ablak benne) így arra megy el az összes pénzünk.

. Húzós hónapok lesznek, de megéri 🥰

2023. márc. 27. 21:30
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a feleség. Nettóban írom. 290.000

Férjem informatikus 1 millió forint.

Két hitmentes autó, mondjuk 22 évesek de eddig még mennek, elvagyunk velük.

Lakás hitelmentes, babaváró van rajta, ami havi 45 ezer.

Nincs nagy igényünk, kajára költünk. Meg évi 1 nyaralás.

Simán félre tudunk tenni havi 700 ezer forintot.

Ehhez kellett egy ház öröklése. Illetve talán a korunk is számít. 33 és 39 évesek vagyunk. A kor olyan szempontból számít(hat), hogy volt időnk dolgozni, spórolni letenni az asztalra valamit. Férjem l a vállalkozását 10 éve építi és az informatika világában nyilván még mindig tanul és fog is élete végéig. Valamit valamiért.

2023. márc. 31. 17:06
 43/48 anonim ***** válasza:
55%
Barber vagyok, üzletem van. 29 éves koromra megvan a havi stabil nettó 2 millió Ft, néha több is. Barátnőm is fodrász de alkalmazott, ő nettó 600 ezer Ft-t keres plusz jatt ami általában 200 ezer Ft havonta. A befekteteseim meg kb 500e Ft-t hoznak havonta de ez folyamatosan nő, nagyjából az egész havi hasznomat bele tudom forgatni. Barátnőm fizetéséből vígan megélünk
2023. márc. 31. 22:17
 44/48 A kérdező kommentje:
Itt mindenki barber?
2023. márc. 31. 22:31
 45/48 anonim ***** válasza:
55%
Sok barber van igen, mert nagyon jól megy az üzlet, eszméletlen mennyiségű pénzt hagynak az emberek a fodraszoknal, szepsegiparban. Magyarországon a külsőségek számítanak
2023. ápr. 1. 13:16
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Egészégükre. Nem lennék fodrász ilyen pénzekbmellett sem, egyszerűen nem nekem való meló.
2023. ápr. 1. 13:21
 47/48 A kérdező kommentje:

Én sem. Mellesleg ezt az egyet valahogy nem tudom elhinni. Nem irigységből, csak nem.

Bizonyos helyeken, mint már írtam, jól kereshetnek, de nem fog mindenki jól keresni. Alkalmazottként, fodrászatban hatszázat meg... azt valahogy nem tudom elhinni.

Mondjuk azt tudom; hogy az emberek szeretik a saját szakmájuk bérét feljebb mondani az átlagnál.

2023. ápr. 1. 14:50
 48/48 A kérdező kommentje:
Mondjuk akkor én valamit nagyon jól csinálok, mert se körmösöm, se kozmetikusom nincs. Fodrász meg csak hajat vágott eddig. Kb ennyit hagytam a szépségiparban, mégis szép és ápolt vagyok. Manikűrözök, szemöldököt szedek, szép a bőröm, gyantázom magamat. A hajam természetes színe meg tetszik-mások is dicsérik, rezesbarna. Nekem ezek miatt elképzelhetetlen, hogy valaki egy vagyont hagyjon a szépségiparban. Persze van akinek a műkarom, meg a festett haj a prioritás, de azért nem annyian, hogy minden sz.ipari szolgáltató dúskáljon. Na persze ide csak a szerencsések irogatnak. Akkor most jöhet az irigy vagyok megállapítás. Nem vagyok az, csak realista.
2023. ápr. 1. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!