Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kerestek a párotokkal összesen? Mennyit tudtok félretenni?
Nettó:
290-nő
420-férfi
Kevésnek számít, vagy mi vagyunk bambák, amiért nem tudjuk beosztani? (Albit fizetünk)
26/nő
26N és 37F vagyunk.
Én vendéglátós vagyok, kb 250-300.000 forintot keresek
A férjem barber
Neki nagyon változó. Van hogy 500K van hogy 1,5M
Most nem rakunk félre semmit.
Vettünk egy igazan romos házat (se ajtó, se ablak benne) így arra megy el az összes pénzünk.
. Húzós hónapok lesznek, de megéri 🥰
Én vagyok a feleség. Nettóban írom. 290.000
Férjem informatikus 1 millió forint.
Két hitmentes autó, mondjuk 22 évesek de eddig még mennek, elvagyunk velük.
Lakás hitelmentes, babaváró van rajta, ami havi 45 ezer.
Nincs nagy igényünk, kajára költünk. Meg évi 1 nyaralás.
Simán félre tudunk tenni havi 700 ezer forintot.
Ehhez kellett egy ház öröklése. Illetve talán a korunk is számít. 33 és 39 évesek vagyunk. A kor olyan szempontból számít(hat), hogy volt időnk dolgozni, spórolni letenni az asztalra valamit. Férjem l a vállalkozását 10 éve építi és az informatika világában nyilván még mindig tanul és fog is élete végéig. Valamit valamiért.
Én sem. Mellesleg ezt az egyet valahogy nem tudom elhinni. Nem irigységből, csak nem.
Bizonyos helyeken, mint már írtam, jól kereshetnek, de nem fog mindenki jól keresni. Alkalmazottként, fodrászatban hatszázat meg... azt valahogy nem tudom elhinni.
Mondjuk azt tudom; hogy az emberek szeretik a saját szakmájuk bérét feljebb mondani az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!