Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kerestek a párotokkal összesen? Mennyit tudtok félretenni?
Nettó:
290-nő
420-férfi
Kevésnek számít, vagy mi vagyunk bambák, amiért nem tudjuk beosztani? (Albit fizetünk)
26/nő
Én még nem tartok ott a párkapcsolatban, hogy ismerjem a barátnöm bérét.
Részemröl 90-140 ezret spórolok általában, a maximum meg 190 ezer volt, 450 ezerböl.
Mennyi az albérlet, kaja ?
Nyílván sokan nem örülnek, hogy drága az élet, de ti még éppen tudtok spórolni.
ha külön éltek, akkor a nő már nem élne jól, de a férfi éppen meg tudja élni.
Mi kb 200 ezret rakunk félre, nyílván kevés, mert lakásra úgyem jönne megfelelő önerő, jövőben úgyis drágább lesz.
Ez amit kerestek, nagyon kevés. Alap életre elég! Egyebként, irjatok fel mire koltotok.
Én 500 korul keressk, a párom kb 1M
27N 35F
Mi is épitekzunk, (pontosabban felujitunk...na az viszi a pénzt rendesen. Gluten laktoz tejtejfeherje, tojás, szoja érzékeny, uh kaja olyan 250-300 ban áll meg. A mi keresetunk egy átlag eletre elég. A tietek magyon kevés, ha albit is fizettek
Húszas éveink végén járunk, kB.25ezres kisvárosban élünk.
Én 270 ezer Ft
Ő 350 ezer Ft
Ketten együtt havi szinten kb. 300 ezer ft-ot rakunk félre. Ha minden jól megy 2 éven belül saját, hitelmentes lakást tudunk venni. Egyelőre ez a cél, igyekszünk minél többet spórolni és megtakarítani. Ezen felül van pár millió ft-ja mindkettőnknek külön állampapírban és lakástakarékban.
Következő pár hónapban:
340k
300k
Egyetemisták vagyunk még
kb 100k-150k -t költünk havonta fejenként. (koli, nem kell albit fizenti) Illetve korábban nekem nem volt munkám, azelőtt neki nem és ez szemeszterenként változik.
Teljes állásban végzés után várhatóan a brutto bér 600k-900k lenne mindkettőnknek.
Mindketten bőven 25 alattiak vagyunk, még néhány évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!