Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ti gondoltok a jövőtökre? Szoktatok pénzt félretenni a nehezebb időkre? Mondjuk ha lesz gyerek,a férj,ne adj Isten lebetegszik.Ha közös lakást akartok venni,mindenki tudja beleadni a saját részét.Mindig legyen mihez nyúlni.
Tehát, ha jól értem, én szüljem meg a gyereket, vessem vissza a karrieremet gyerekenként két évvel, én kerülök kiszolgáltott helyzetbe, és még a pénzt is én rakjam össze a közös életre?
Köszi, akkor inkább nem akarok gyereket
Mindenki tesz félre a jövőre, aki megteheti. De olyat még pasiban se ismerek, aki arra tesz félre, hogy ha a leendő felesége egyszer gyes-en lesz, akkor legyen mihez nyúlni.
Kicsit előreszaladtál, nem?
A másik, amit nagyon szoktam szeretni, hogy 30+ csókák rárepülnek a 20 éves fősulis csajra. Aztán arcon pörög, hogy kevesebbet keres, nincs félretéve egy fél ház ára, és különben is: tegyen rá félre, ha egyszer otthon akar tespedni, gyerekszülésre hivatkozva.
Mindezt olyanok várják el leginkább, akik spórolásra hivatkozva élnek anyucival, de ha bedöglik a számítógépe, tőlem kér kölcsön 20 ezret.
A kis f..om nem kéne? Vagy az is csak ha gyulai füstölt, felkarikázva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!