Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ti gondoltok a jövőtökre? Szoktatok pénzt félretenni a nehezebb időkre? Mondjuk ha lesz gyerek,a férj,ne adj Isten lebetegszik.Ha közös lakást akartok venni,mindenki tudja beleadni a saját részét.Mindig legyen mihez nyúlni.
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 17:35
11/13 anonim válasza:
Nem vagyok családos, sem párkapcsolatom nincs. Még így is van tartalékom, mivel az egyetem is tud plusz több tízezres rejtett kiadásokkal szolgálni.
12/13 anonim válasza:
uuuuu dehogy, gucci táskákra és kutyamanikűrre költöm minden pénzemet!!!💅🤪 úgyis lesz majd egy külföldi alpha pasikám, aki vesz nekem 3000 nyaralót a világ minden pontján!!
Milyen kérdés már ez..
13/13 anonim válasza:
Szoktam félretenni. Nem nullázom le magam fizetés után.
Viszont ha egyszer lesz egy párom akinek gyereket vállalunk.. hát jó ha van egy biztos keresete hogy a gyerek meg kapjon mindent ami szükséges. Szerintem egy 4-500 ezer Ft nem nagy elvárás egy férfitől manapság. És ez nem luxus vagy aranyásás,hanem csak egy alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!