Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az isten lett a férfiakkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az isten lett a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Napi 600 kérdés szól a gátlásos, csendes, életképtelen örökszüzekről akik itt rinyálnak, hogy ugye nekik már késő csajozni 17-20-23-27 évesen???????
2020. szept. 29. 12:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a kérdést már én is felvetettem itt, csak más formában.

Akkor arról kérdeztem, hogy 2-3 fazon írja-e ki ezeket a kérdéseket? Szerintem van benne valami. Végül nézd csak meg, hogy Balázs mennyi kérdést írt ki.

Az oldalon lévő incelhadsereg nem türközi azonban a valóságot. Számos kevésbé jóképű, nem gazdag, de normális férfi él párkapcsolatban.

2020. szept. 29. 12:15
 2/30 anonim ***** válasza:
22%
Örülj neki, hogy nő vagy a férfitöbblet világában. Neked baromi egyszerű.
2020. szept. 29. 12:16
 3/30 anonim ***** válasza:
80%

Véleményem szerint 2-3 ember unatkozik otthon és ezen rágódik.

Körülöttem minden fiatal (és idősebb) ember párban van.

2020. szept. 29. 12:20
 4/30 anonim ***** válasza:
17%
3. Nézz el egy szakmunkásképzőbe, vagy egy gyárba ahol több száz srác/férfi tanul/dolgozik.
2020. szept. 29. 12:28
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem azért van az oldalon kb 50 incel aki ír ki.
2020. szept. 29. 12:28
 6/30 anonim ***** válasza:
63%
Minek olvasod el?
2020. szept. 29. 13:16
 7/30 anonim ***** válasza:
33%

minek vagy itt?

+ a nők túlválogatnak, ocsmányul utasítanak el, társadssalmi nyomás, hogy ha szingli vagy, veled van a baj stb.

EZért van ennyi ilyen pasi, meg is értem őket egy szintig. Másrészt meg ők is túl sokat agyalnak ezeken.

2020. szept. 29. 13:30
 8/30 anonim ***** válasza:
64%
A számítógépes generáció felnőtt. Csajozás helyett játszottak egész nap, ott biztonságban érezték magukat. Aztán rájöttek, hogy már 20, 25, 30, 35 évesek és lépni kéne. Tapasztalat nélkül (nem csak csajozás, hanem egyáltalán emberi kapcsolatok terén), nem tudják mit csináljanak.
2020. szept. 29. 13:53
 9/30 anonim ***** válasza:
14%
ez hülyeség
2020. szept. 29. 13:58
 10/30 anonim ***** válasza:
67%

Mi lett volna!?!?

Csalodtak és egy kis hisztis barommá váltak, hogy ezt nem tudja elintézni!

Furcsamód én 30 évesem se félek kezdemenyezni-beszélgetni. Miért? Mert akkor se adom fel ha az élet padlóra küld egy pofonnal. Akkor is fel kell állni és újra nekiveselkedni. Nem hisztizni hogy "nekem már sohase lehet baratnőm". Nem feladni kell pár csalódás után. Baromi sok elutasítást és pofont kaptam az élettől, mégse sír a szám. Ha mindenen hisztiztem volna akkor nem tartanék itt ahol vagyok.

Csak könnyebb az embereknek sajnaltatni magukat. Nem tenni ellene. Ha így nem megy akkor legközelebb másképpen csinálom.

30F

2020. szept. 29. 14:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!