Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az isten lett a férfiakkal?
"Baromi sok elutasítást és pofont kaptam az élettől, mégse sír a szám. "
Ezzel nem vagy egyedül, egyszer mindenkinél betelik a pohár, azt leszarja utána ezeket. Az viszont igaz, hogy mindig lesz "naív" férfi, azt bedől nekik. Ez van. Egyébként venni könyebb rittyót pár órára, sőt még biztonságosabb is, mert annak van igazolása, ezeknek meg nincs, sőt kikérik maguknak pedig a vendégek száma arányos...
#10es vagyok!
Igaza van a kérdezőnek!
Én például azért nem érzemagam fenyegetve ezek a hisztis majmok miatt, mert semmi férfiasságot nem látok bennük ami miatt ellenfélnek tekinthetném öket.
Nincs kitartás vagy akarat. Egy férfi legyen férfi! Ne egy hisztis kis p.cs! Legyen már mersze leszólítani valakit! Ha nemet mond mi van?!?!? Semmi. Ne csak sírnjon hogy "nem akar engem senki". Vagy mérje fel hogy mit valtoztasson magán. Én is felmértem. Valtoztattam magamon ennek megfelelően. És ez nem csak a csajozásra igaz. Az élet minden területére. Találjam már meg magamnak a legmegfelelőbb helyzetet nem? Vagy mindig egy lagymatag f.sban maradjak? Igenis tessék küzdeni a céljainkért és nem beletörödni. Mindig mindenen lehet valtoztatni és jobbá tenni.
Amúgy ez téged miert zavar? Azért írják ide ezeket, mert máshol kiröhögnék őket.
Ez egy rohadt nagy kín és stressz valakinek, ha nem talál párt magának, pláne ha még nem is szexelt, és egy anonim oldalra könnyebb kiirni az ilyesmit, mint facebookra.
Akit folyamatosan visszautasítanak és semmi sikerélménye nincs, az keres valami tanácsot vagy megerősítést, mert tudja, hogy nem jól csinál valamit.
Én is ilyen "örökszűz" vagyok, örülj neki, hogy nem tudod milyen érzés.
Én
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!