Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kerestek a párotokkal összesen? Mennyit tudtok félretenni?
Nettó:
290-nő
420-férfi
Kevésnek számít, vagy mi vagyunk bambák, amiért nem tudjuk beosztani? (Albit fizetünk)
26/nő
Mi is 1.5 millió körül keresünk.
Van talán 160 ezer hitelünk és a 600 ezer lenne a havi cél. Szerintem nincs meg, de múlt hónapban 1 millióért csináltattunk beépített szekrényt, előtte a hálót rendeztük be valamikor klímát kéne csináltatnunk meg a kertbe egy babakocsi tárolót, mert jön a baba.
Nekem is speciális kaja kell. Laktóz és glutén érzékeny vagyok. Valamint van két autónk, mert itt, vidéken kell. Az egyiken még hitel is van. Saját lakás nem tudom mikor lesz. Talán ha öröklés is. De azt meg mégis ki várja?
És itt a mi fizetésünk még jónak is számít. Főleg a páromé. Sokan élnek ketten 400-500-ból.
En: fixen 35 (diak vagyok, ha minden igaz, akkor majustol en is egy 150-et fogok hazahozni)
O: 360-420, de az atlag a 400. Neha fuskzik is.
Nagy atlagban 450 a havi bevetelunk, albira nem kell fizetni, csak rezsit. Kocsi nincs, cserebe viszont havi 30 a kettonk berlete.
Az ev eleje megtakaritas szempontjabol rosszul kezdodott, akkor butoroztuk be a lakast, volt temetes, depis impulzusvasarlas meg hetvegi kiruccanas, akkor jo, ha 150-et felre tudtunk tenni. Jovo honapban 400-at tudunk, ha minden igaz. De az atlag az 250 ezer lesz.
#11-es vagyok, én is glutén és tej mentes (nem is laktózmentes sajnos), diétán vagyok. Illetve kerülnöm kell az olajos magvakat is meg a szóját, úgyhogy kb. hús, zöldség, rizs, quinoa van, mint lehetőség.
A covid előtt egész olcsó volt, úgy, hogy mindent otthon főztem, még poénkodtunk is vele, hogy az ennivalómon spórolunk. Most viszont mindennek annyira felment az ára, hogy egyáltalán nem poénos.
Az a néhány nasit, amit meg ehetek… Egy csomag babapiskóta kb. 1500 forint.
Igen. :( brutál árak vannak. Csak a fizetések nem emelkednek. Még pont jól kijövünk hó végére, de ha még emelés lesz, nem tudom mit csinálunk.
Tavaly még nyaralni is tudtunk menni ilyen fizetések mellett. Idén nem tudom mi lesz. Pár éven belül mi is szeretnénk babát, de albiba elég kétes merénylet az is. De ha saját házra várok, 40 évesen se lesz.
Egyebkent le tudod irni tetelesen, hogy mi mennyi?
Az albi, a rezsi, a eankolas, az auto hitel, a kaja.
Mert videken ha nem is sokat, de egy 100-150-et el lehet ebbol tenni felre.
Albi-110+rezsi=170 összesen (ebben net, minden benne ban)
Kaja-250 körül, de változó
Hitel: 55
Benzin, kocsik: 1200 km körül megyünk mindketten havonta (nem lehet leredukálni, máshol-máshol dolgozunk) - 100 felett ezekre is elmegy.
Ruhából is mindig kell valami. Nem akarok a spórolás oltárán rongyokban járni. Nem költünk feleslegesen, de most is kellett egy tavaszi cipőt és pár farmert vennem. Plusz ott az egyéb háztartási cucc, pipere is, néhol befigyel valamilyen orvos, mert ha tb-re vársz, megőszülsz, gyógyszerek (állandó nekem a fogamzásgátló, meg savlekötő) ,alkalmak-a tél nagyon lehúzott. Karácsony, sok szülinap volt a családban stb.
A tavaszi cipőm volt 14.000 + 2 farmer 18.000
És ez még teljesen olcsó, fast fashion boltból, meg ccc-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!