Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit kerestek a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kerestek a párotokkal összesen? Mennyit tudtok félretenni?

Figyelt kérdés

Nettó:

290-nő

420-férfi

Kevésnek számít, vagy mi vagyunk bambák, amiért nem tudjuk beosztani? (Albit fizetünk)

26/nő

2023. márc. 21. 23:43
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
31%
Párommal együtt 2 milliót keresünk havonta. Egyébként a lakosság jó része bőven 1M Ft fölött van, bőven. Fodrászok, szakik és még sorolhatnám. Nem véletlenül kapkodnak el brutális mennyiségű lakást már tervező asztalról az emberek
2023. márc. 22. 19:36
 22/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom hol élsz, de nálunk (kisváros), tavaly húztak fel egy 20 lakásos társasházat. A fele üresen áll. 3-4 lakást meg külföldi nyuggerek vettek meg.

Az én párom mérnök, én pedagógus vagyok. (Magánovi)

Az ország nagyon nagy része van még a mi fizetésünk alatt is. Én ezt látom, de te nem látsz lefelé.

2023. márc. 22. 19:55
 23/48 A kérdező kommentje:

“Fodrászok, szakik”-maximum aki befut. Azt veszik észre az emberek. A fodrászom, ahová jártam, most csődölt be. Nem érte meg neki fenntartani a szalont. Ügyes, jó fodrász volt, sokan jártak hozzá. A férje Németországban dolgozott ráadásul.

Nehogy már kikiáltsuk Magyarországot nyugat-eu színvonalnak.

2023. márc. 22. 19:58
 24/48 anonim ***** válasza:
0%

Én 850 nettót keresek. Párom egyetemista, egy kevés diákmunka + szoctámmal be tud segíteni a kiadásokba, de főként én tartom el kettőnket.

Sajnos nagy lábon élünk. Lakáshitel, benzin, rezsi, kondibérlet, és máris elment több, mint 200e. Szóval én 200-250 ezret rakok el nagyjából havonta. Plusz amit a befektetések hoznak, kb havi 30-50 ezer.

27 éves vagyok.

2023. márc. 23. 14:20
 25/48 anonim ***** válasza:
73%

A reklámot b*szta el. A fodraszhoz itt Biatorbágyon, kb 1 honappal elotte kell bejelentkezni... mükormos detto. Az auchannal nem lehet parkolni, az ikeaban rendszeresen nincs parkolo

2023. márc. 23. 14:23
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

A ksh adatai szerint a mediánbér 287 900 forint. Ez azt jelenti, hogy a dolgozó embereknek a FELE ennél kevesebbet keres. A nettó átlagkereset 339 500, ami kb 50 ezer forint különbség.

Tovább megyek: nyolcadikos matekkal kiszámolható tehát, hogy a legjobban kereső 50%-nak az átlaga is csak nettó 391 ezer forint. Ha a felső 50% keresetének átlaga és mediánja hasonlóan oszlik meg, mint a teljes lakosságé, akkor (és ez már csak egy durva becslés) az átlagkeresetet a teljes lakosságnak kb a 65%%-a nem keresi meg.

Szóval nem, nem keresnek jól az emberek.

2023. márc. 23. 14:37
 27/48 anonim ***** válasza:
24%

26

Én mégis azt látom, hogy a obi.nak a kert részlege lefosztva, azt látom, hogy az ikea szarásig tele, az auchanban tomott bevasarlokocsik, és parkolok. Akkor hogy van ez?

2023. márc. 23. 14:42
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
#27: én is azt látom. Azért az a maradék x% is nagy tömeget jelent. És azt ugye nem látod, aki otthon ül, és nem tudja miből fizesse ki a fűtést.
2023. márc. 23. 14:52
 29/48 anonim ***** válasza:
0%

28

Igen. Ez igy van! Viszont, 10 éve, nem volt ennyire tele sem az ikea, sem az auchan. = Jobban élünk. (Nem vsgyok fideszes) Sőt, keveslem a kettőnk 1.5Mes fizetéset. Ugyanis a jelenlegi árak mellett, ez egy atlag életre elég! Mivel a fidesznek koszonhetoen, lóf*szt nem ér a pénzünm. De mégis azt látom, hogy jobban tele van minden...

2023. márc. 23. 15:02
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most sokkal jobban élünk, mint a gazdasági válság után pár évvel :) Egyébként szerintem a covid is közrejátszik. Akkor sok pénzt fel tudtak halmozni az emberek, mert a szolgáltatásokra kb 0 forintot költöttek.
2023. márc. 23. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!