Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kerestek a párotokkal összesen? Mennyit tudtok félretenni?
Nettó:
290-nő
420-férfi
Kevésnek számít, vagy mi vagyunk bambák, amiért nem tudjuk beosztani? (Albit fizetünk)
26/nő
Nem tudom hol élsz, de nálunk (kisváros), tavaly húztak fel egy 20 lakásos társasházat. A fele üresen áll. 3-4 lakást meg külföldi nyuggerek vettek meg.
Az én párom mérnök, én pedagógus vagyok. (Magánovi)
Az ország nagyon nagy része van még a mi fizetésünk alatt is. Én ezt látom, de te nem látsz lefelé.
“Fodrászok, szakik”-maximum aki befut. Azt veszik észre az emberek. A fodrászom, ahová jártam, most csődölt be. Nem érte meg neki fenntartani a szalont. Ügyes, jó fodrász volt, sokan jártak hozzá. A férje Németországban dolgozott ráadásul.
Nehogy már kikiáltsuk Magyarországot nyugat-eu színvonalnak.
Én 850 nettót keresek. Párom egyetemista, egy kevés diákmunka + szoctámmal be tud segíteni a kiadásokba, de főként én tartom el kettőnket.
Sajnos nagy lábon élünk. Lakáshitel, benzin, rezsi, kondibérlet, és máris elment több, mint 200e. Szóval én 200-250 ezret rakok el nagyjából havonta. Plusz amit a befektetések hoznak, kb havi 30-50 ezer.
27 éves vagyok.
A reklámot b*szta el. A fodraszhoz itt Biatorbágyon, kb 1 honappal elotte kell bejelentkezni... mükormos detto. Az auchannal nem lehet parkolni, az ikeaban rendszeresen nincs parkolo
A ksh adatai szerint a mediánbér 287 900 forint. Ez azt jelenti, hogy a dolgozó embereknek a FELE ennél kevesebbet keres. A nettó átlagkereset 339 500, ami kb 50 ezer forint különbség.
Tovább megyek: nyolcadikos matekkal kiszámolható tehát, hogy a legjobban kereső 50%-nak az átlaga is csak nettó 391 ezer forint. Ha a felső 50% keresetének átlaga és mediánja hasonlóan oszlik meg, mint a teljes lakosságé, akkor (és ez már csak egy durva becslés) az átlagkeresetet a teljes lakosságnak kb a 65%%-a nem keresi meg.
Szóval nem, nem keresnek jól az emberek.
26
Én mégis azt látom, hogy a obi.nak a kert részlege lefosztva, azt látom, hogy az ikea szarásig tele, az auchanban tomott bevasarlokocsik, és parkolok. Akkor hogy van ez?
28
Igen. Ez igy van! Viszont, 10 éve, nem volt ennyire tele sem az ikea, sem az auchan. = Jobban élünk. (Nem vsgyok fideszes) Sőt, keveslem a kettőnk 1.5Mes fizetéset. Ugyanis a jelenlegi árak mellett, ez egy atlag életre elég! Mivel a fidesznek koszonhetoen, lóf*szt nem ér a pénzünm. De mégis azt látom, hogy jobban tele van minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!