Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hetek óta nem zuhanyzik rendszeresen, meddig
legyek toleráns?
Figyelt kérdés
3 hete halt meg az édesanyja, azóta 3 naponta zuhanyzik, sokszor már szaga van. Előtte is ez ment hetekig, amikor már igen rosszul alakultak a dolgok, és várható volt. Nem tudom, meddig legyek vele toleráns, egyszerre aggaszt, mert régen igényes volt, és egyszerre kezd fogyni a türelmem,hogy így fekszik be mellém az ágyba. Gyakorlatilag kb 3 hónapja tart ez a helyzet. Nem tudom, hogy és mikor lehet ezt nem bántóan tálalni, amikor így is szörnyű állapotban van lelkileg.
Nagyon helyes kérdező, és jobbulást a párodnak és boldog babázást mindkettőtöknek!
2023. márc. 7. 12:13
42/51 anonim válasza:
Kérdező azt írtad 3 hónapja tart az állapota, én ebből indultam ki és csak opciókat írtam kiindulva a 3 hónap miatt. Amúgy ez nagyon gáz, hogy a férjed és megkérni nem merted eddig, hogy zuhanyozzon többet. Pedig sokkal nagyobb problémák, viták is adódhatnak. Idegen emberek véleménye, tanácsa adott löketet, hogy kinyisd a szád! Sok boldogságot és szerencsét, szükséged lesz rá. Ezt látszódik, hiába csodálatos férj te nem mersz még kommunikálni sem. 😂
2023. márc. 7. 12:20
43/51 anonim válasza:
#42 3 hete halt meg, előtte 3 hónapja beteg volt, látta a romlást.
A lényeg, hogy próbálj beszélni vele erről, és remélhetőleg a kisbaba erőt ad neki majd.
#29 voltam eredetileg, meg a válaszaim.
2023. márc. 7. 14:48
44/51 anonim válasza:
#36 Igen, és egyetértünk. #29 voltam
2023. márc. 7. 14:50
45/51 anonim válasza:
Dolgozik egyébként?Vagyis bejár a munkahelyre?Mert akkor ez ott is gond lehet...
2023. márc. 7. 16:34
46/51 anonim válasza:
Te lehet, hogy megbocsátó vagy és toleráns, mert szereted, de hidd el, kollégái előbb utóbb szóvá fogják tenni és nem finoman. És sose mossa le magáról, hogy ő a büdös. Inkább te szólj neki, mint más.
2023. márc. 7. 16:46
47/51 anonim válasza:
Elég az is, ha először csak a saját magad számára kérsz segítséget szociológiai szakot végzett munkatársaktól (ezért írtam a családterápiás módszereket és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat családterápiáját.)
Nem feltétlenül kell elhívni a párodat! Még eleinte talán nem érdemes erre gondolni, hogy őt is meggyőzd mindenáron.
De megnyugtató érzés lehet a TE(!) számodra, ha tudod, hogy hova fordulj, amikor éppen tanácstalannak érzed magad.
Ha már ez az élethelyzet (párod édesanyjának állapota fokozatos hanyatlásnak indult majd elhunyt,) már huzamosabb ideje tartott, akkor talán már a "válságterhességi" tanácsadóban is tudtak volna segíteni. (A baba egészségi állapota miatt főleg.)
Persze ez jelképes "válságterhesség" nem szó szerint értendő. A kialakult krízishelyzet miatt.
Korábban jártam már ott egy másik okból kifolyólag és tudományosan felépített módszerrel dolgoznak.
2023. márc. 7. 17:22
48/51 anonim válasza:
Kedves 47-es itt kicsit kevered a dolgokat. A szociológia szakot végzett munkatársak társadalmi kutatásokkal foglalkoznak és bizonyosan nem ilyesféle problémával. Ha szociális munkásra gondoltál, akkor is tévedsz, ők sem fognak ilyesmivel foglalkozni.
2023. márc. 7. 17:28
49/51 anonim válasza:
+a kérdező napokon belül babát vár...
2023. márc. 7. 17:49
50/51 anonim válasza:
Most nehéz időszakot él hiszen elveszítette egyik szülőjét.Én ebben az esetben toleránsan kezelném a helyzetet.Próbáld elterelni a figyelmét,hogy ne csak ezen agyaljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!