Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom hetek óta nem zuhanyzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hetek óta nem zuhanyzik rendszeresen, meddig legyek toleráns?

Figyelt kérdés
3 hete halt meg az édesanyja, azóta 3 naponta zuhanyzik, sokszor már szaga van. Előtte is ez ment hetekig, amikor már igen rosszul alakultak a dolgok, és várható volt. Nem tudom, meddig legyek vele toleráns, egyszerre aggaszt, mert régen igényes volt, és egyszerre kezd fogyni a türelmem,hogy így fekszik be mellém az ágyba. Gyakorlatilag kb 3 hónapja tart ez a helyzet. Nem tudom, hogy és mikor lehet ezt nem bántóan tálalni, amikor így is szörnyű állapotban van lelkileg.
2023. márc. 7. 07:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
25%

Jó 30-as legyen igazad, nem veszekszem veled.

3 hete gyászol, befelé fordul. Attól még nem vagyok érzéketlen 29.Kepzeld nekem apukám 1 éve halt meg és imádom még most is, de talpra álltam, mert az élet megy tovább, sőt tisztában vagyok azzal, hogy soha nem szeretné, hogy szenvedjek miatta.

Ő miért nem képes így gondolkodni? Igen ha eszembe jutott eleinte, akkor a sírás kerulgetett de erőt vettem magamon és csak a szépre jóra gondolok. Másnak is meghal valamelyik szülő, sőt sajnos gyermeke és biztos, hogy nem lesz olyan mint azelőtt volt, mindig fog hiányozni neki, szomorú is lesz, esténként megsirassa, de akkor sem teszi magát tönkre. Most kell neki szólni, hogy változtasson, nem később, most még helyre lehet kaparni, hiszen minél tovább dagonyázik, annál nehezebb kiszedni belőle.

2023. márc. 7. 11:38
 32/51 anonim ***** válasza:
70%
31-es iszonyú érzéketlen ember vagy. Fogalmad sincs, mi az a depresszió. Azt gondolod, hogy elég, ha azt mondod egy mély gyászban lévő embernek, hogy kaparja össze magát, és akkor ennyi elég? Azért, mert te így viselted a gyászt, más meg nem így viseli,mert ő meg egy másik ember. Itt egyébként nincs szó arról, hogy a gyerekkel ne foglalkozna majd, vagy elhanyagolná az ezzel kapcsolatos teendőit. Itt a testi higiénia elhanyagolása volt a gond, ezzel kapcsolatban mindenki leírta, hogy nyugodtan figyelmeztesse a kérdező a párját. Látszik, hogy te nem tudod tolerálni, ha valaki nem úgy küzd meg az élet nehézségeivel, mint te. AZ már egyből egy gyenge ember.
2023. márc. 7. 11:43
 33/51 anonim ***** válasza:
53%

#29 vagyok.

#31 Mint írtad, nálad eltelt 1 év, és folyamatosan álltál talpra. Itt 3 hétről van még csak szó. Nyilván később ő is helyrejön majd.

2023. márc. 7. 11:43
 34/51 anonim ***** válasza:
56%

Gyerekek, miért beszélünk depresszióról 3 hét után??? Ez még "csak" gyászfolyamat, köze sincs a depresszióhoz... szerintem.

Vagy én tévedek?

#29 vagyok

2023. márc. 7. 11:45
 35/51 anonim ***** válasza:
54%

#31 Még annyit, hogy "Ő miért nem képes így gondolkodni?" Talán mert nem vagyunk egyformák, és nem mindenki ugyanolyan gyorsasággal, ugyanolyan módon dolgozza fel a gyászát.

#29 voltam megint, bocs, hogy sokat írtam.

2023. márc. 7. 11:48
 36/51 anonim ***** válasza:
49%

Teljesen mindegy, hogy minek címkézzük, a mély gyászban hasonló tünetei lehetnek valakinek, mint a depresszióban és ez normális. De itt már baltás gyilkost kiáltanak az okosak.

32-es voltam.

2023. márc. 7. 11:48
 37/51 anonim ***** válasza:
52%
"Gyakorlatilag kb 3 hónapja tart ez a helyzet." - most akkor 3 hét, vagy 3 hónap?
2023. márc. 7. 11:49
 38/51 anonim ***** válasza:
54%
A kérdés ezzel kezdődik: "3 hete halt meg az édesanyja". Az előző valószínűleg elírta.
2023. márc. 7. 11:50
 39/51 anonim ***** válasza:
45%
A gyász egy igen kemény fájdalommal járó dolog! Én hónapokig csak ittam és semmit sem csináltam! Ráadásul senki sem állt mellém! Ilyenkor nagyon befordul az ember.. az első 3 hónap katasztrofális volt.. kb másfél év volt mire valamennyire összeszedtem magam!
2023. márc. 7. 11:55
 40/51 A kérdező kommentje:

Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm, megpróbálok valahogy beszélni vele erről, úgy, hogy támogató is maradjak.

Nem gyenge ember, és nem is baltás gyilkos. Fantasztikus férfi és társ, és csodálatos apa lesz, ha összeszedi magát, ezekre a felvetésekre nem is vagyok hajlandó többet reagálni.

2023. márc. 7. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!