Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom hetek óta nem zuhanyzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hetek óta nem zuhanyzik rendszeresen, meddig legyek toleráns?

Figyelt kérdés
3 hete halt meg az édesanyja, azóta 3 naponta zuhanyzik, sokszor már szaga van. Előtte is ez ment hetekig, amikor már igen rosszul alakultak a dolgok, és várható volt. Nem tudom, meddig legyek vele toleráns, egyszerre aggaszt, mert régen igényes volt, és egyszerre kezd fogyni a türelmem,hogy így fekszik be mellém az ágyba. Gyakorlatilag kb 3 hónapja tart ez a helyzet. Nem tudom, hogy és mikor lehet ezt nem bántóan tálalni, amikor így is szörnyű állapotban van lelkileg.
2023. márc. 7. 07:33
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
27%

A gyász esetén érthető a rottyonlevés, de attól még nem kell teljesen elhanyagolnia magát. Azért egy 5 perces fürdés nem kellene, hogy problémát okozzon. Egyébként szomorúság ellen még jó is a hosszú forró fürdő, csak bírjátok vízszámlával.

Szóval nyugodtan jelezd neki, hogy "figyelj... büdi vagy, kérlek mosakodj le, mielőtt jössz aludni".

Ennek semmi köze az ő gyászához nem leszel ettől kegyeletsértő vag ilyesmi, nyugodtan gyászolhat, de ezt az 5 percet szánja rá.

2023. márc. 7. 09:49
 12/51 A kérdező kommentje:
Próbálnék türelmesebb lenni, de néhány nap múlva szülni fogok, és rossz belegondolni, hogy így fogja majd meg a babát. Szeretnék mellette állni jobban, de így nagyon nehéz most.
2023. márc. 7. 09:52
 13/51 anonim ***** válasza:
32%

Én nem tudom ezt a gyász időszakkal magyarázni. Hozzáteszem: átéltem már a gyászt, sajnos nagyon fiatalon is, a páromat elveszítve akit évekig ápoltam. Gyerekünk is volt. És elveszítettem az édesapámat is, akivel nagyon közelálltunk egymáshoz az utolsó pillanatig.A kötelező teendőimet viszont így sem hanyagoltam el, a gyerekemről gondoskodás és a munkám mellett sem.

Mi lesz ha jön a baba és abban sem áll Melletted mert gyászol és maga alatt van? Itt többről lehet szó. Beszélgess el Vele,és ha kell akkor napi szinten mondd Neki a teendőket,kedvesen, de határozottan. A világ nem állhat meg körülötte...és ezt annak tudatában mondom hogy engem is borzalmasan megviselt a szeretteim elvesztése.

2023. márc. 7. 10:04
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki ugyanugy eli meg, valaki rosszabbul, valako extrem rosszul. Egy idosebb norokonom 60+-osan evekig nem tudott ullenni a gyaszon.

Kerdezo, akkor ez egy nagyon nehez idoszak. Csaladon belul tud meg valaki segiteni?

Egyebkent egyetertek, lehet figyelmeztetni, hogy ne hanyagolja el magat, mert ez mar zavaro. Lehet, hogy o eszre sem veszi.

2023. márc. 7. 10:07
 15/51 anonim ***** válasza:
15%
Jogos, nem mindenki egyformán viseli. De gondoljatok bele, a kérdező babát vár, napokon belül ahogy írja, és még ez se motiválja a párját hogy szedje össze magát?A megtörténten nem tud változtatni, gondolom mindent megtett a hozzátartozójáért amíg élt, tehát lelkiismeretfurdalása se lehet. Természetes, elvesztette a szerettét, ne vigadjon, de azért amit tennie kell azt tegye.
2023. márc. 7. 10:24
 16/51 anonim ***** válasza:
74%
15-ös, nem voltál még depressziós, igaz?
2023. márc. 7. 10:26
 17/51 A kérdező kommentje:
Nagyon közel álltak egymáshoz, és én sem kívánhattam volna jobb anyóst soha. Nincs senki, aki tudna nekünk bármiben segíteni. Fizikálisan jelen van, nem engedi hogy cipekedjek, stb, tudom, hogy meg fog oldani dolgokat ha megjön a baba, bevásárol, kitereget stb. Miattam most is megcsinálja ami olyan, mert veszélyeztetett terhes lettem a végére. De ő jelenleg túlélő üzemmódban van, amit megértek, csak most ezt nem teheti meg. Nem túl tiszta helyen dolgozik, és még így sem tisztálkodik rendszeresen. Megjegyzem, régen inkább túl igényes is volt, ez a legaggasztóbb az egészben. Egyszerre sajnálom magam, a babát, és szakad meg érte a szívem. Eddig nem szóltam neki, egyébként ő is érzi, hogy büdös. Nekem ő a nagy szerelem, ha nem most születne a baba, fél évig is elnézném ezt neki, de most azt érzem, két tűz között vagyok.
2023. márc. 7. 10:36
 18/51 anonim ***** válasza:
78%

16: ugyanezt akartam irni :D

Egyebkent igy, hogy jon a baba, szerintem mondhatnad neki, hogy te teljesen megerted, hogy rottyon van es amig ketten vagytok nem is zavar (kis fullentes), de ha jon a baba, akkor csak tisztan fogja meg. Tehat ha hazajon a melobol akkor gyorsan zuhizzon le.

2023. márc. 7. 10:42
 19/51 anonim ***** válasza:
36%
Akkor most már pont elérkezett az idő, hogy szóvá tedd. Persze kedvesen, megértően, de nem vagy köteles elviselni, hogy büdös legyen. Ettől még lehet szomorú. AZt sajnos nem fogja tudni megugorni, hogy hirtelen olyan legyen, mintha nem gyászolna. Ezt így kell átvészelnetek. Ha nyitott rá, kérhet segítséget, szorongáscsökkentő gyógyszert, de az is hetek, mire hat.
2023. márc. 7. 10:43
 20/51 anonim ***** válasza:
7%

Hát én ezt nem tűrném, összekaphatná magát, mert születik egy gyermeke, akivel törődni kell. Ha nem megy, akkor menjen orvoshoz vele.

Biztosan az anyukája sem szeretné, hogy ennyire depressziós legyen. Másnak is haltak meg szülei és mégis tovább élte életét, nem azt írom, hogy röhögjön, bulizzon, de akkor is ennyire letargiába esni sosem jó. Labilis ember lehet, nem árt neki szakemberei segítség viccen kívül.

2023. márc. 7. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!