Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hetek óta nem zuhanyzik rendszeresen, meddig legyek toleráns?
A gyász esetén érthető a rottyonlevés, de attól még nem kell teljesen elhanyagolnia magát. Azért egy 5 perces fürdés nem kellene, hogy problémát okozzon. Egyébként szomorúság ellen még jó is a hosszú forró fürdő, csak bírjátok vízszámlával.
Szóval nyugodtan jelezd neki, hogy "figyelj... büdi vagy, kérlek mosakodj le, mielőtt jössz aludni".
Ennek semmi köze az ő gyászához nem leszel ettől kegyeletsértő vag ilyesmi, nyugodtan gyászolhat, de ezt az 5 percet szánja rá.
Én nem tudom ezt a gyász időszakkal magyarázni. Hozzáteszem: átéltem már a gyászt, sajnos nagyon fiatalon is, a páromat elveszítve akit évekig ápoltam. Gyerekünk is volt. És elveszítettem az édesapámat is, akivel nagyon közelálltunk egymáshoz az utolsó pillanatig.A kötelező teendőimet viszont így sem hanyagoltam el, a gyerekemről gondoskodás és a munkám mellett sem.
Mi lesz ha jön a baba és abban sem áll Melletted mert gyászol és maga alatt van? Itt többről lehet szó. Beszélgess el Vele,és ha kell akkor napi szinten mondd Neki a teendőket,kedvesen, de határozottan. A világ nem állhat meg körülötte...és ezt annak tudatában mondom hogy engem is borzalmasan megviselt a szeretteim elvesztése.
Nem mindenki ugyanugy eli meg, valaki rosszabbul, valako extrem rosszul. Egy idosebb norokonom 60+-osan evekig nem tudott ullenni a gyaszon.
Kerdezo, akkor ez egy nagyon nehez idoszak. Csaladon belul tud meg valaki segiteni?
Egyebkent egyetertek, lehet figyelmeztetni, hogy ne hanyagolja el magat, mert ez mar zavaro. Lehet, hogy o eszre sem veszi.
16: ugyanezt akartam irni :D
Egyebkent igy, hogy jon a baba, szerintem mondhatnad neki, hogy te teljesen megerted, hogy rottyon van es amig ketten vagytok nem is zavar (kis fullentes), de ha jon a baba, akkor csak tisztan fogja meg. Tehat ha hazajon a melobol akkor gyorsan zuhizzon le.
Hát én ezt nem tűrném, összekaphatná magát, mert születik egy gyermeke, akivel törődni kell. Ha nem megy, akkor menjen orvoshoz vele.
Biztosan az anyukája sem szeretné, hogy ennyire depressziós legyen. Másnak is haltak meg szülei és mégis tovább élte életét, nem azt írom, hogy röhögjön, bulizzon, de akkor is ennyire letargiába esni sosem jó. Labilis ember lehet, nem árt neki szakemberei segítség viccen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!