Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Menyire lennél toleráns egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyire lennél toleráns egy szűz férfival?

Figyelt kérdés

Nők menyi időt adnátok egy szűz férfinak a fejlődésre?

Feltételezzük hogy egy neked tetsző pasival jöttél össze.

2021. aug. 14. 21:11
A kérdező szavazást indított:
Semennyit, szakitok ha megmondja.
3 alkalom
6 alkalom
10 alkalom
Ha látom hogy foglalkozik velem akkor nincs korlát.
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Én már nem vagyok szűz, eddig 2x szexeltem, de nemhiszem, hogy ez bármit változtatna, ha összekerülnék egy nővel az ágyban, mivel az élményeim elég régiek.

Nem a szüzesség elvesztése számít, hanem a folyamatos szexuális életből származó rutin.

2021. aug. 14. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Naaa :-D Én egyetemen egy szűzlánykával jöttem össze, ágyban nulla volt (nem mintha én meg Rocco), de nagy volt a szerelem és így a türelem is. Aztán 1 év után már akkora szexek voltak vele hogy jóféle felnőttfilmet forgathattunk volna. Szóval ja, ha amúgy minden oké a másikkal akkor előbb-utóbb az ágyban is meglesz az összhang. (De ha mégse, az tényleg pech)
2021. aug. 15. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
a tinikori kapcsolatok hiánya korai felnőtt korban hatalmas hátrányokkal jár amik pszichésen is megfognak nyilvánulni .
2021. aug. 15. 12:31
 4/6 1Léna ***** válasza:
80%

Mindenki szeretetre vágyik.

Mindenkinek egyéni sajátosságai vannak.

A kölcsönös egymásra figyelés, a kölcsönös tisztelet teszi a kapcsolatot erőssé. Ennek a kialakítása időráfordítást igényel. Amikor mindkét fél biztonságban érzi magát a másik mellett akkor a szex a szerelmük megkoronázása, lesz, nem csak nemi vágy kielégítése.

A jól megalapozott kapcsolatokban együtt fedezik fel egymás igényeit, együtt találják meg a megoldásokat az életükben és a nemi eggyütlétben is.

2021. aug. 15. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a szex nem olyan dolog, amiben akkora rohadt sok tapasztalat kell ahhoz, hogy élvezhető legyen. Nyilván az első alkalomkor szokni kell a dolgokat. Utána meg én azért szoktam szólni, ha vmit a másik nem úgy csinál, ahogy szeretem... innentől kezdve meg nem az számít, hogy hányszor dugott előtte életében, hanem az, hogy figyel-e arra, amit mondok. Többször van rossz szex amiatt, mert a másik telibesz..ja, amit az egyik akar / ami az egyiknek kellemes vagy nem az, mint hogy azért, mert nem 150x dugott életében, hanem 2x.
2021. aug. 16. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
21%
Semmit. Össze se jönnék vele. A tapasztalat látszik már a viselkedésén, mozdulatain, ahogy hozzám áll. (Fiúiskolába jártam lehet tudni kinek van tapasztalat a nőkkel!). Semmi kedvem nem lenne a szerencsétlenkedéséhez. Ha meg egy pasi 20 felett szűz ott komoly gondok vannak belső külső tekintetében. :D 25L
2021. aug. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!