Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még megértő, toleráns, sok empátiával rendelkező nők, vagy ilyesmit már ne várjak senkitől?
A kérdés komoly.
Utoljára 8 évvel ezelőtt találkoztam olyan nővel, akiben ezek megvoltak.
És több férfi ismerősöm is hiányolja ezeket a nőkből. Én a környezetemben azt látom, hogy a férfi ismerőseim sokkal érzelmesebbek, mint a nő ismerőseim.
Pl mivel lehet "kiérdemelni"?
Legtöbb nőnek már az alaptermészete sem ilyen.
Én még egy kvázi idegennel is kedves, megértő és toleráns vagyok. Pont fordítva, mint ahogy mondod, én mindaddig ilyen vagyok, amíg valaki arra nem ad okot, hogy ne legyek vele megértő...
"Legtöbb nőnek már az alaptermészete sem ilyen.
Én még egy kvázi idegennel is kedves, megértő és toleráns vagyok."
Most bizonyítottad be ennek az ellenkezőjét. Se kedves nem vagy, se toleráns, se megértő, csak fennsőbbrendű akarsz lenni a nőkkel szemben. A kedves, megértő, toleráns embereknek ilyen durva általánosítások nem jönnek ki a száján.
"Kifelé most is"
Szóval te is csak mutatóban vagy az, mint az általad említett férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!