Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még megértő, toleráns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még megértő, toleráns, sok empátiával rendelkező nők, vagy ilyesmit már ne várjak senkitől?

Figyelt kérdés

A kérdés komoly.

Utoljára 8 évvel ezelőtt találkoztam olyan nővel, akiben ezek megvoltak.

És több férfi ismerősöm is hiányolja ezeket a nőkből. Én a környezetemben azt látom, hogy a férfi ismerőseim sokkal érzelmesebbek, mint a nő ismerőseim.

2019. nov. 23. 18:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#3: Top komment. 😂😂😂👍

#9: gyere, kapsz egy buksi simit. 🙄

2019. nov. 23. 19:35
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Mivel nem vagyok kapcsolatban senkivel, nincs ebben semmi megjátszás. Kifelé azért vagyok ilyen, mert alapjáraton ilyen vagyok, segítő szakmában dolgozom, nagyon együtt tudok érezni emberekkel és szívesen segítek.

De elegem van abból, hogy önmagamból mindent adjak valakinek aki ezzel visszaél. Ezért ha egyáltalán eljutok az ismerkedésig, szoktam mondani, hogy ne tévessze meg a kedvességem.

2019. nov. 23. 20:00
 13/19 A kérdező kommentje:

Engem nem téveszt már meg a kedvességetek, mert a felszín alatt tök más van.

És ismerek másik ilyen nőt is, ő pl nővér, a munkájában úgy tűnik, mint aki törődő, vagy lenne empátiája. Aztán közelebbről megismered és...

2019. nov. 23. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Milyen segítő szakma? Telefonos lelkisegély szolgálat?
2019. nov. 23. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Alapvetoen ugy allok az emberekhez, ahogy leirtad. Sajnos, a tobbseg eleg hamar elvesziti a bizalmam. Utana sem vagyok bunko, de reszemrol annyi.

2019. nov. 23. 20:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én empatikusnak, segítőkészek érzem magam. A legjobb barátnőm is az, néha elmeséljük egymásnak, hogy milyen szitukba kerülünk miatta. Engem pl. pár hónapja majdnem lehúzott egy kisebbségi nő, mert azt mondta, hogy éheznek a gyerekei, adtam neki 2000 ft-ot, utána meg majdnem kirabolt.

Ő meg egyszer vett egy kecskét egy hajléktalantól a Nyugatiban, aztán majdnem megverték, pedig csak jót akart. 😀

A férjem mindig rágja a körmét, ha egyedül hosszú útra megyek, és mint egy gyereknek mondogatja, hogy ne álljak szóba idegenekkel. Ő nem örül ezen tulajdonságaimnak.

Nem hiszem, hogy sok ilyen hozzánk hasonló hülye van a korosztályunkban (29), de nem is biztos, hogy akarnád.

2019. nov. 23. 20:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én a környezetemben azt látom, hogy a férfi ismerőseim sokkal érzelmesebbek, mint a nő ismerőseim."

Nem kéne annyit melegbárokba járnod.

2019. nov. 23. 20:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 Áh, pont az önző fax pasik miatt múlik ez el egy idő után. Nézz csak szét az oldalon. Egy nő 35 felett már nem ember, de legyen veletek empatikus 25 évesen ha leereszkedtek hozzá....hagyjuk már.
2019. nov. 23. 22:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk először hogy mit jelent számotokra az empátia és a tolerancia amit annyira hiányoltok a nőkből!

Ha a toleráns és megértő nő a számotokra azt jelenti, hogy megérti milyen nehézségek miatt iszod magad minden nap halálra,és meghallgatja hogy téged hogyan vertek át és milyen nehéz az életed,de semmit nem teszel érte csak sajnáltatod magad,valamint tolerálja hogy hétköznap is éjfélig sörözz a haverokkal,miközben otthon kéne segítened a házimunkában,vagy a gyereknevelésben,akkor igen,remélem is hogy egyre kevesebb a toleráns nő.

Nyilván létezik olyan nő akiben ez megvan,és természetesen egy tonna férfi is létezik,akiben nincs meg. Ez nem nemtől függ,hanem embertől.

Én épp a férfiaknál látom ugyanezt a problémát. A páromban megvan minden ami kell,de a többi férfitársa mind önző, a nőkkel lenéző,és sértő,akik a környezetünkben mozognak.

Az hogy valaki meghallgatja a másikat,segíti,építi és tanácsokkal látja el,az nem nőtől függ. Ha egy normális jól működő kapcsolatod van,ezek alap feltételek. Párkapcsolatnál,barátságnál ugyanúgy.

Viszont ennek van egy kialakulási ideje. Mikor már jól megvagytok, érzelmileg biztonságot, szeretetet nyújtotok egymásnak, utána kialakul az, hogy mivel szeretem, és vele akarok lenni, meghozok bizonyos áldozatokat, eltűröm a rigolyáit. De addig míg nincs semmi alapja a kapcsolatotoknak senki sem köteles veled megértőnek vagy toleránsnak lenni. Úgy ahogy te sem vagy köteles senkit elviselni aki mellett nem kötelezted el magad, még mindig válthatsz, ha úgy érzed számodra nem megfelelő az adott személy,nem illetek össze, vagy nem tudod elnézni a hibáit.

2019. nov. 24. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!