Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek telefonjában ilyen képet találnál?

Figyelt kérdés

Átakartam valamit küldeni az én telefonomra, aztán egy " vicces" képre bukkantam, ahol egy nő meg egy kenguru látható, a szöveg pedig ez:

" Aranyosnak és ártalmatlannak tűnnek, de iszonyat drága tartani és idomíthatatlanok!

A másik meg egy kenguru."

Lehet én vagyok érzékenylelkű, de elfutott a méreg. Lehet, valakinek " vicces", de számomra nem az, hanem megalázó.

Szerintetek túlreagálom vagy nektek is rosszul esne?

2023. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem szexista bunkóság. Az, hogy neked ez belefér-e, azt neked kell eldönteni.

F 40

2023. febr. 28. 08:57
 2/45 anonim ***** válasza:
84%

Engem abszolút nem zavarna, nevetnék 😃

Valahogy nem hatnak meg a szexista poénok, nő létemre nem érzek ezekben semmi sértőt.

2023. febr. 28. 09:08
 3/45 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit bunkó, de engem sem zavarna annyira. Max jelezném, hogy szerintem ez bunkóság, de amúgy én nem értek egyet azzal, hogy már semmin se lehet viccelni, mert valakit biztos megbántunk vele.
2023. febr. 28. 09:10
 4/45 anonim ***** válasza:
41%

Engem zavarna.

Vagy az, hogy ennyire félreismertem, vagy hogy ennyire becsicskul a haverjainak.

2023. febr. 28. 09:20
 5/45 anonim ***** válasza:
67%
Én nevetnék, és átküldenem magamnak, hogy továbbítani tudjam a haverjaimnak, akikkel folyton szexista/rasszista/homofób poénokat nyomunk. Igen, te vagy érzékeny. 30/N
2023. febr. 28. 09:20
 6/45 anonim ***** válasza:
76%

Ne már hogy ilyenen agyalsz, megsértődsz.

Ez semmit sem jelent, csak egy mém, egy vicc.

2023. febr. 28. 09:22
 7/45 anonim ***** válasza:
33%
Mi benne a vicc?
2023. febr. 28. 09:23
 8/45 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem túlreagálod. Kevés olyan vicc van, amin senki nem sértődhetne meg. Azzal van baj, ha a párod komolyan gondolja. Ha nem szexista, de tud nevetni szexista vicceken, az szerintem teljesen rendben van.
2023. febr. 28. 09:24
 9/45 anonim ***** válasza:
36%

Sok a pickme meg az agymosott.

Te vagy a nő az életében, és ez jut rólad eszébe. Szerintem csak azért van veled, mert nem talált jobbat, de hogy nem szeret, az 100%.

2023. febr. 28. 09:25
 10/45 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem el hogy ezen tényleg képesek nők dilemmázni.

Én is lány vagyok, de tudjátok akinek nem inge ne vegye magára. Ennyi az egész. 😅

2023. febr. 28. 09:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!